The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουόλτερ Φερέτι εναντίον Ντεπορτίβο Λας Σαμπάνας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ферретти-ДепортивоЛас-Сабанас-16.04b

Πρωτάθλημα Νικαράγουας – Κλαουσούρα – 17 ημέρα αγωνιστικής από τις 18

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020, 1:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εθνικό Στάδιο Ποδοσφαίρου της Νικαράγουας

Αν το Σαββατοκύριακο έχουμε κάποια επιλογή γεγονότων, στη μ΄ση της εβδομάδας μας μένει μόνο να παρακολουθούμε πώς αναπτύσσεται το πρωτάθλημα της Νικαράγουας. Η τοπική Πριμέρα παρέχει 2 αγωνιστικές ημέρες την εβδομάδα και ο 17ος γύρος θα παιχτεί πλήρως την Πέμπτη το βράδυ. Οι πρώτοι που αγωνίζονται είναι η Γουόλτερ Φερέτι και η Deportivo Las Sabanas. Σας παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα τους στις 16 Απριλίου 2020.

Η Γουόλτερ Φερέτι φαίνεται ακόμα πολύ σίγουρη

Οι «ερυθρόμαυροι» την Κυριακή κατάφεραν να κερδίσουν και πάλι. Αυτό δεν προκάλεσε αίσθηση, γιατί ήταν επίσκεψη την πιο αδύναμη ομάδα της τρέχουσας Κλαουσούρα. Κατάφεραν αρκετά εύκολα να πάρουν τους επόμενους 3 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι κρατήθηκαν για λίγο περισσότερο από μισή ώρα, αλλά ο αρχηγός της Γουόλτερ Φερέτι, Figueroa, άνοιξε σκορ. Μετά από αυτό οι φιλοξενούμενοι κράτησαν αυτό το αποτέλεσμα και ταυτόχρονα προσπάθησαν να ξοδέψουν λιγότερη ενέργεια. Ήταν τυχεροί που η Ocotal δεν απάντησε με τίποτα, παρέμεινε μόνο με δέκα παίκτες για το τελευταίο του 2ου ημιχρόνου. Αυτό το 1-0 έγινε μια άλλη απόδειξη ότι το «ερυθρόμαυροι» σημείωσαν καλή φόρμα. Ήταν αυτοί που σημείωσαν τον μέγιστο αριθμό βαθμών και στους 3 τελευταίους γύρους (και 4 κερδισμένοι από τους 5), κανένας, ακόμη και οι ηγέτες, δεν μπορούν να καυχηθούν για τέτοια. Παρεμπιπτόντως, πιθανόν ο σύλλογος στο τέλος θα διεκδικήσει τη 2η θέση της κανονικής σεζόν για να πάρει αμέσως τη θέση στα προημιτελικά  των πλέι οφ αμέσως;

Η Deportivo Las Sabanas σκοπεύει να επιβιώσει στην Πριμέρα

Οι «λευκό-μπλε» μόνο στα αποτελέσματα της προηγούμενης σεζόν ήταν σε θέση να προσπεράσουν το γείτονά τους στην κατάταξη, την Ocotal. Αλλά δεν κατάφεραν να αναπτύξουν επιτυχίες, κάτι που ήταν ωστόσο αναμενόμενο. Αφού ο φιλοξενούμενος ήταν ηγέτης ήρθε του πρωταθλήματος, η FC Managua. Ίσως η ομάδα είχε ένα σχέδιο και πώς να προσπαθήσει να το αντιμετωπίσει με επιτυχία, αλλά οι φιλοξενούμενοι εφάρμοσαν την πρώτη κιόλας ευκαιρία που άνοιξε – το δεύτερο λεπτό δεν πρόλαβε να μπει καν. Μετά από αυτό ήταν απαραίτητο να αναδιαμορφώσουν τα σχέδια εν κινήσει, κάτι που η Las Sabanas δεν πέτυχε, ως αποτέλεσμα, παρέμεινε το 0:1. Αλλά σε γενικές γραμμές, οι «λευκό-μπλε», τουλάχιστον για αουτσάιντερ, τις τελευταίες εβδομάδες δεν φαινόταν απελπιστικά, μάλλον καλά. Η ήττα από τον ηγέτη ήταν μόνο η δεύτερη στις εφτά τελευταίες συναντήσεις. Από την άλλη πλευρά, η Ocotal είναι ακόμη 1 βαθμός πίσω και είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει τυχόν λάθη του αντιπάλου.

Προηγούμενοι αγώνες

Μέχρι στιγμής, μόνο 3 αγώνες έχουν παιχτεί μεταξύ των συλλόγων. Και όλοι είχαν την ίδια εξέλιξη: η Γουόλτερ Φερέτι κέρδισε, ενώ η Las Sabanas δεν κατάφερε καν να σκοράρει.

Πρόβλεψη

Σε αυτό το ζευγάρι όλα είναι και πάλι αρκετά προφανή, με όλη την άνοδο της Las Sabanas, δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα μπορέσει να βλάψει την Γουόλτερ Φερέτι που ανέβασε για τα καλά ρυθμούς και μάλλον θα κερδίσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Γουόλτερ Φερέτι με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *