The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουλβς εναντίον Νιούκασλ Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για στοίχημα

Вулверхэмптон-ВестХэм-05.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2021, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μολινό

Στην Αγγλία παραδοσιακά σχεδιάζουν να περάσουν όσο γίνεται πιο έντονα το απόγευμα του Σαββάτου. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει το παιχνίδι μεταξύ Γουλβς  και Νιούκασλ Γιουνάιτεντ. Και οι δύο θέλουν να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού πριν την επόμενη παύση για τις εθνικές ομάδες, αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις «καρακάξες». Θα μπορέσουν όμως να κερδίσουν βαθμούς στο «Μολινό»;

Η Γουλβς αποκτά δυναμική αυτή τη σεζόν

Οι «λύκοι» το καλοκαίρι έμειναν χωρίς προπονητή, Espirito Santo, ο οποίος τους πήγε στην Premier League, κέρδισαν την 7η θέση εκεί δύο φορές και έπαιξαν στα πλέι οφ του Europa League. Ο Νούνα αντικαταστάθηκε από έναν άλλο Πορτογάλο, τον Μπρούνα Λάτζι, αλλά αυτό δεν φάνηκε να είναι ισοδύναμη αλλαγή. Επιπλέον, η σύνθεση της ομάδας δεν έγινε ισχυρότερη, έφυγε για παράδειγμα ο βασικός τερματοφύλακας, Rui Patriciu. Έτσι, η δύσκολη εκκίνηση δεν ήταν εκπληκτική, ειδικά επειδή οι αντίπαλοι δεν ήταν εύκολοι. Σοβαρή κριτική υπήρχε ίσως για το 0-2 εντός έδρας με την Μπρέντφορντ, αλλά πριν από αυτό η Γουλβς κέρδισε έναν άλλο αουτσάιντερ, την Γουότφορντ. Και την περασμένη εβδομάδα, για πρώτη φορά έκανε μια επιστροφή στο κύπελλο με την Τότεναμ από το 0-2 (αλλά έχασε στα πέναλτι), μετά την οποία, χάρη στο γκολ του Χιμένεθ, κέρδισε εκτός έδρας τη Σαουθάμπτον.

Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ κινδυνεύει να βυθιστεί στον αγώνα για επιβίωση

Οι «καρακάξες» κρατιούνται ακόμα στην 17η θέση. Αλλά είναι μπροστά από τη Λιντς μόνο στους επιπρόσθετους δείκτες, η τελευταία σίγουρα δεν πρέπει να αποκλειστεί, καθώς και η Μπέρνλι παραδοσιακά επιταχύνει. Και ποιες είναι τότε οι προοπτικές για τη θρυλική ομάδα, στην οποία ο ιδιοκτήτης, Mike Ashley, δεν έχει σκοπό να επενδύσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παλιά, το απλό, «παλιού σχολείου» ποδόσφαιρο από τον Στιβ Μπρους επέτρεψε στην ομάδα να μένει κακήν-κακώς μακριά από τη ζωή υποβιβασμού τουλάχιστον. Ενώ τώρα, στον πρώτο γύρο, έχει ήδη ολοκληρωθεί ο αγώνας για το Λιγκ Καπ. Στο πλαίσιο της Premier League, μέχρι στιγμής, το κοινό δεν είδε νίκες από τους «ασπρόμαυρους». Από την άλλη, έχασαν μόνο 1 ματς πρωταθλήματος από τους 4 τελευταίους, από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Γούντμαν έκανε πολλά λάθη, αλλά ακόμη και εκεί όλα αποφασίστηκαν την τελευταία μισή ώρα. Πριν από αυτό υπήρχε ισοπαλία με τη Σαουθάμπτον, μετά η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ μοιράστηκε τους βαθμούς με Λιντς και Γουότφορντ (και τις δύο φορές από 1:1).

Προηγούμενοι αγώνες

Από το 2019, 5 συνεχόμενες φορές στην Πρέμιερ Λιγκ, αυτές οι ομάδες όχι μόνο έπαιζαν πάντα ισόπαλα, αλλά και με το ίδιο σκορ. Όλοι οι αγώνες έληξαν αυστηρά 1-1.

Πρόβλεψη

Είναι δελεαστικό να ποντάρετε σε μια επανάληψη της συνηθισμένης αναμέτρησης. Αλλά ας επιλέξουμε μια ευρύτερη επιλογή – το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,99).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *