The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουλβς εναντίον Λέστερ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Wolverhampton-LeicesterCity-14.02b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου,10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μολινό

Στην Αγγλία το περασμένο Σαββατοκύριακο υπήρξαν λίγοι αγώνες στην Premier League, ειδικά αφού η πιο ενδιαφέρουσα συνάντηση, μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Γουέστ Χαμ, αναβλήθηκε εντελώς λόγω του τυφώνα. Αλλά ήδη την Παρασκευή η Premier League θα επαναληφθεί με μια ενδιαφέρουσα συνάντηση: οι Γουλβς θα παίξουν εναντίον Λέστερ. Μεταξύ τους ΘΑ παίξουν οι σύλλογοι, οι οποίοι πλησίασαν πολύ κοντά στην παραβίαση της κυριαρχίας στο τοπ-6. Ποίος θα κερδίσει αυτή τη μονομαχία; Ο ιστότοπος μας έχει δημοσιεύσει τη δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα στις 14 Φεβρουαρίου 2020.

Η Γουλβς προσπαθεί να επαναλάβει το αποτέλεσμα του περασμένου έτους

Οι «λύκοι» προκάλεσαν αίσθηση την περασμένη σεζόν. Μόλις επέστρεψαν τότε μετά από μια μακρά διαμονή στο Τσάμπιονσιπ και κατάφεραν να προκριθούν κατευθείαν στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Οι πάικτες του Nuno Espirito Santo φαίνονται υπέροχοι και ετοιμάζονται για τα πλέι-οφ. Αλλά στην εσωτερική σκηνή η ομάδα αφήνει μια αντιφατική εντύπωση. Φαίνεται ότι παίζει καλά, παλεύει, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την απέκλεισε από το κύπελλο στον επαναληπτικό αγώνα. Επίσης έπαιξε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στον τελευταίο γύρο της Premier League, και στο «Old Trafford» ήταν λευκή ισοπαλία. Το αποτέλεσμα δεν φαίνεται να είναι κακό, αλλά τώρα η Γουλβς έχει μόνο 1 νίκη σε 6 γύρους, και βυθίστηκε στη μέση της κατάταξης. Ωστόσο, μέχρι τη Τότεναμ, η οποία βρίσκεται στην έκτη θέση, θέλει μόνο 2 βαθμούς.

Η Λέστερ με κάθε γύρο πλησιάζει στην επιστροφή στο Champions League

Οι «αλεπούδες» δεν θα είναι σε θέση να επαναλάβουν το απίστευτο αποτέλεσμα τους – τίτλος στο πρωτάθλημα «του Ranieri». Αλλά τότε δεν υπήρξε η τρέχουσα απίστευτη Λίβερπουλ με σχεδόν εκατό τοις εκατό αποτέλεσμα. Με δύο φορές πρωταθλήτρια, Μάντσεστερ Σίτι, οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς αγωνίζονται κοντά μισό χρόνο σχεδόν επί ίσοις όροις. Η ομάδα έχει ήδη επιτύχει ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα, έχοντας ήδη κερδίσει 49 βαθμούς σε 25 παιχνίδια (σχεδόν από δύο γκολ κατά μέσο όρο για μια μονομαχία), ενώ ο Βάρντι με 17 γκολ έφτασε στη κορυφή της λίστας των σκόρερ. Αλήθεια είναι ότι οι αγώνες του 2020 δεν είναι οι πιο επιτυχημένοι για την ομάδα. Η αποκλεισμός από το Λιγκ Καπ αποδείχτηκε ιδιαίτερα προσβλητική – στο ημιτελικό νικήθηκε από το νεοφερμένο της ελίτ, Άστον Βίλα. Στο πρωτάθλημα, μετά από σερί των 8 αγώνων, οι «αλεπούδες» κατάφεραν να κερδίσουν μόνο τρεις φορές σε 9 αγώνες.

Προηγούμενοι αγώνες

Στις αρχές Αυγούστου οι ομάδες έπαιξαν λευκή ισοπαλία. Σε γενικές γραμμές οι γηπεδούχοι έχουν να χάσουν 8 συνεχόμενα παιχνίδια, από τον Μάιο του μακρινού 2007.

Πρόβλεψη

Ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι, αλλά ταυτόχρονα είναι περίπου ίσο σε δύναμη, και ο καθένας έχει τους δικούς του άσους. Πιστεύουμε όμως ότι η παράδοση, επιτυχημένη για τους γηπεδούχους, θα συνεχιστεί και οι «λύκοι» στο Στάδιο Μολινό θα μπορέσουν να μην χάσουν από τις «αλεπούδες». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Γουλβς με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *