The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουλβς εναντίον Κρίσταλ Πάλας: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Вулверхэмптон-КристалПэлас-20.07b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2020, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γούλβερχαμπτον. Στάδιο Molyneux

Ο τριακοστός έβδομος γύρος της Premier League θα συνεχιστεί με μονομαχία μεταξύ Γουλβς και Κρίσταλ Πάλας.

Γουλβς

Έκτη θέση, 56 πόντοι και διαφορά τερμάτων 49:38, η απόδοση της Γουλβς αυτή τη στιγμή είναι εντελώς ικανοποιητική. Τον τελευταίο καιρό η Γουλβς ήταν πολύ ασταθής, όπως αποδεικνύεται από τους αγώνες της εναντίον της Άστον Βίλα (1:0), της Άρσεναλ (0:2), της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (0:1), της Έβερτον (3:0) και της Μπέρνλι (1:1).

Κρίσταλ Πάλας

Ενώ η Κρίσταλ Πάλας έχει στο ενεργητικό της σερί από έξι συνεχόμενες ήττες – 0:4 από τη Λίβερπουλ, 0:1 από την Μπέρνλι, 0:3 από τη Λέστερ, 2:3 από την Τσέλσι, 0:2 από την Άστον Βίλα και 0:2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως μπορείτε να δείτε, οι «αετοί», οι οποίοι έχουν διατηρήσει την θέση τους στην ελίτ, ειλικρινά παίζουν απλά για να τελειώσουν το πρωτάθλημα χωρίς πολύ κόπο. Τώρα είναι στη 14η με 42 πόντους και διαφορά τερμάτων 30:47.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου η Γουλβς θα εκμεταλλευτεί εύκολα την κακή φόρμα της Κρίσταλ Πάλας και θα κάνει ένα σίγουρο βήμα προς τον τερματισμό στην ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Γουλβς με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *