The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουλβερχάμπτον Γουόντερερς εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Liverpool-07.01

Κύπελλο Αγγλίας – Τρίτος γύρος

Στάδιο Μόλινιου, Γουλβερχάμπτον

Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα του τρίτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας θα ολοκληρώνει μονομαχία μεταξύ Γουλβς και Λίβερπουλ. Σε αυτό το ζεύγος οι bookmakers είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων, αν και αξίζει να δίνετε προσοχή στο γεγονός ότι Γουλβς παίζει πολύ καλά εναντίον των ηγετών του αγγλικού ποδοσφαίρου, στην τρέχουσα σεζόν οι «λύκοι» έχουν ήδη προκαλέσει αρκετές αισθήσεις.

Ήδη έχασαν

Όχι πολύ καιρό πριν η Γουλβς και η Λίβερπουλ έπαιξαν μεταξύ τους στο Στάδιο Μόλινιου, σε αυτό το ματς οι “κόκκινοι” κέρδισαν 2:0. Μετά από αυτό οι “λύκοι” έπαιξαν ισοπαλία με τη Φούλαμ 1:1, νίκησαν τη Τότεναμ 3:1 εκτός έδρας, έχασαν από την Κρίσταλ Πάλας 0:2. Στην κατάταξη της Premier League οι “λύκοι” βρίσκονται στην 9η θέση με 29 βαθμούς στο ενεργητικό. Συνολικά στην έδρα τους αυτή τη σεζόν, στο πλαίσιο της Premier League, η ομάδα έπαιξε 11 αγώνες, στους οποίους σημείωσε τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 12:15.

Λίβερπουλ του «πάτους»

Η Λίβερπουλ πέτυχε πρόσφατα μερικές μεγάλες νίκες, αλλά όλες οι νίκες έλαβαν χώρα στα εντός έδρας παιχνίδια, έτσι οι «κόκκινοι» επικράτησαν της Νιούκασλ 4:0 και της Άρσεναλ 5:1, με βεβαιότητα κέρδισαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3:1. Εκτός έδρας οι Μερσισάιντ ήταν ισχυρότεροι από τη Γουλβς 2:0, έχασαν από τη Μάντσεστερ Σίτι 1:2. Οι “κόκκινοι” έχουν εξαιρετικά στατιστικά στοιχεία εκτός έδρας: +8 =2 -1, η διαφορά τερμάτων είναι 22:7.

Πρόβλεψη

Η Γουλβς θα είναι μετά από την εντός έδρας ήττα από την Κρίσταλ Πάλας, άλλωστε οι ίδιοι οι “λύκοι” πρόσφατα έχασαν από τη Λίβερπουλ και δεν θέλουν καθόλου να το επαναληφθεί αυτό, θα ενεργήσουν με μεγάλη προσοχή στην άμυνα. Η Λίβερπουλ εκτός έδρας δεν παίζει τόσο αποτελεσματικά όσο στην έδρα της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *