The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουινέα εναντίον Γκάμπια: προγνωστικά για στοίχημα

гвинея

Κύπελλο Εθνών Αφρικής – Γύρος των 16

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stade Omnisports de Bafoussam

Θα υπάρχει λίγο ποδόσφαιρο τη Δευτέρα, οπότε το Κύπελλο Αφρικής είναι μια εξαιρετική επιλογή για στοιχήματα. Προσφέρουμε την αποκλειστική μας πρόβλεψη για τον αγώνα Γουινέα – Γκάμπια, οι αντίπαλοι θα παίξουν στους 16.

Η Γουινέα είναι σε θέση να δείξει υψηλό αποτέλεσμα

Στον όμιλό της η Γουινέα κατέλαβε τη δεύτερη θέση, ξεκίνησε με νίκη επί του Μαλάουι – 1:0, στη συνέχεια άντεξε στον αγώνα με τη Σενεγάλη – 0:0 και στο τρίτο παιχνίδι έχασε απροσδόκητα από τη Ζιμπάμπουε – 1:2. Η ομάδα δεν συγκαταλέγεται στα φαβορί της διοργάνωσης, αν και την ομάδα πρέπει οπωσδήποτε να φοβούνται. Ο αντίπαλος στους 16 δεν είναι ο πιο τρομερός, οπότε υπάρχουν όλες οι πιθανότητες να περάσει στον επόμενο γύρο. Το κλειδί της επιτυχίας θα πρέπει να είναι ένα αξιόπιστο παιχνίδι στην άμυνα.

Η Γκάμπια εκπλήσσει

Στη φάση των ομίλων η Γκάμπια κατάφερε να κερδίσει 7 βαθμούς σε τρία παιχνίδια, γεγονός που της επέτρεψε να πάρει τη δεύτερη θέση, χάνοντας από το Μάλι σε επιπλέον δείκτες. Η ομάδα κατάφερε να κερδίσει τη Μαυριτανία και την ισχυρή Τυνησία με το ίδιο σκορ 1:0. Ισοπαλία 1-1 σημειώθηκε με το Μάλι, εδώ η Γκάμπια κατάφερε να ξεφύγει από την ήττα μόλις στο 90ο λεπτό, όταν μπόρεσε να μετατρέψει το πέναλτι. Οι παίκτες δεν πρέπει να αισθάνονται πίεση, γιατί ακόμη και η πρόκριση από το γκρουπ είναι ήδη μεγάλη επιτυχία, αλλά μπορούν να παλέψουν ενάντια στη Γουινέα.

Προσωπικές συναντήσεις

Τα στατιστικά δείχνουν ότι οι αντίπαλοι συναντήθηκαν 15 φορές, αλλά όλοι οι αγώνες ήταν φιλικοί. Η τελευταία μάχη έγινε το 2019, όταν η Γκάμπια πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Αναμένουμε ένα κλασικό ματς για το Κύπελλο Αφρικής, όπου θα υπάρχει πολύς αγώνας, παραβιάσεις και λίγες επικίνδυνες στιγμές. Η Γουινέα είναι ένα μικρό φαβορί αυτής της συνάντησης, αν και είναι ξεκάθαρο ότι ένα γκολ μπορεί να κρίνει την έκβαση του αγώνα. Θεωρούμε ενδιαφέρον να ποντάρουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2 γκολ (απόδοση 1,64).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *