The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουίγκαν εναντίον Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για τον αγώνα

Уиган-ШеффилдЮнайтед-19.12

Β´ Κατηγορία Αγγλίας
Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.
DW Stadium

Στην Αγγλία συνεχίζουν να παίζουν στο επίπεδο του Τσάμπιονσιπ. Το μέρος του λιονταριού της τρέχουσας περιοδείας θα πραγματοποιηθεί σήμερα. Ωστόσο, έχουν μείνει μερικές συναντήσεις για τις επόμενες ημέρες και το πρόγραμμα της αγωνιστικής ημέρας στο σύνολό του θα συνοψιστεί από τη συνάντηση μεταξύ Γουίγκαν και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ τη Δευτέρα. Ποιος θα επικρατήσει; Οι συντάκτες του ιστότοπου δημοσιεύουν αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα στις 19 Δεκεμβρίου 2022.
Η Γουίγκαν ποντάρει απρόσμενα σε νέο προπονητή
Οι Latics μένουν στη μνήμη ως μια ομάδα που κατάφερε, απροσδόκητα πολύ και σταθερά, να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ. Αλλά η κορύφωση των επιδόσεων συνέπεσε με την αρχή των αποτυχιών: η νίκη στο Κύπελλο Αγγλίας μετατράπηκε σε υποβιβασμό στο Τσάμπιονσιπ σε λιγότερο από μια εβδομάδα. Και τώρα είναι μια ομάδα που προσπαθεί να εδραιωθεί στη Β´ κατηγορία. Προηγούμενες προσπάθειες έληξαν με τον υποβιβασμό στη Ligue 1, στην οποία ανέβηκαν ξανά την περασμένη άνοιξη. Τώρα, επίσης, δεν τα πάνε πολύ καλά παντού και ως αποτέλεσμα πρέπει να παλέψουν ξανά για την επιβίωση στο Τσάμπιονσιπ. Από τον Δεκέμβριο το κάνουν αυτό υπό την ηγεσία του Κόλο Τουρέ. Ως ολοκληρωμένος μάνατζερ, ο πιο διάσημος σέντερ μπακ στο πρόσφατο παρελθόν ξεκίνησε με ισοπαλία. Η «Αθλέτικ» του μπόρεσε να πετύχει εκτός έδρας ισοπαλία στην έδρα της Μίλγουολ.
Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται για νέα άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ
Οι «Blades» έχουν αλλάξει συχνά κατηγορίες τα τελευταία χρόνια. Ο Γουάιλντερ ανέβηκε μαζί τους από τη Λιγκ 1 στην Πρέμιερ Λιγκ και εκεί, για αρχή, ο νεοφερμένος δεν ήταν τόσο μακριά από την πρόκριση στο Κύπελλο Ευρώπης. Στη συνέχεια όμως η ομάδα έπεσε, αποτυγχάνοντας τη 2η σεζόν σε επίπεδο ελίτ. Και έπαιξε άσχημα ακόμα και μετά τον υποβιβασμό στο Τσάμπιονσιπ. Αλλά ο διορισμός του Heckingbottom θα μπορούσε να είναι σημαντικός. Ο Paul κατάφερε ακόμη και την περασμένη σεζόν να ανεβάσει τους παίκτες του στη ζώνη των πλέι οφ, ωστόσο, δεν τα πήγαν καλά εκεί. Αλλά τώρα ο σύλλογος σκοπεύει ξεκάθαρα να πάει απευθείας στην Πρέμιερ Λιγκ. Ακόμη και μετά από μια παύση, συνεχίζει να κερδίζει. Το τοπικό είδωλο Σαρπ σημείωσε το μοναδικό γκολ απέναντι στη Χάντερσφιλντ. Και αυτή είναι η 5η νίκη σε 6 ματς.
Προηγούμενοι αγώνες
Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι ομάδες ήταν τη σεζόν 2018/2019. Τότε και τα δύο ματς κέρδισε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.
Πρόβλεψη
Η Γουίγκαν φαίνεται να βελτιώνεται, αλλά η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι απλώς πιο δυνατή. Ποντάρουμε στην εκτός έδρας νίκη των «blades» με απόδοση 2,03.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *