The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

West Ham-Tottenham-31.10

Λιγκ Καπ Αγγλίας

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο των 16 του Λιγκ Καπ Αγγλίας θα διεξαχθεί το ντέρμπι του Λονδίνου, όπου η Γουέστ Χαμ θα φιλοξενήσει τη Τότεναμ στο Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι πολύ πρόσφατα, δηλαδή, στις 20 Οκτωβρίου, έπαιξαν ήδη μεταξύ τους, σε εκείνη τη συνάντηση τα «σπερς» αποδείχθηκαν ισχυρότεροι, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 1:0, αλλά τώρα τα “Σφυριά” έχουν την ευκαιρία να πάρουν εκδίκηση γι’ αυτό. Σε αντίθεση με την Γουέστ Χαμ, η οποία είχε την ευκαιρία να προετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι για 4 ημέρες, οι Σπερς είχαν μόνο δύο ημέρες για να προετοιμαστούν μετά τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Σε μια τέτοια κατάσταση δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Ποκετίνο δε θα βγάλει βασική σύνθεση για τον αγώνα της Τετάρτης.

Χρειάζεστε νίκη

Μετά από τη σίγουρη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έγινε στις 29 Σεπτεμβρίου, η Γουέστ Χαμ δεν καταφέρνει να κερδίσει με τίποτα. Στην Πρέμιερ Λιγκ τα Σφυριά έπαιξαν τρεις αγώνες: έχασαν από την Μπέρνλι και τη Τότεναμ 0:1, έπαιξαν ισοπαλία με τη Λέστερ, χάνοντας τη νίκη στα τελευταία λεπτά της συνάντησης. Λαμβάνοντας υπόψη ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να περάσουν στη ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων μέσω της Πρέμιερ Λιγκ, το προπονητικό επιτελείο των φιλοξενούμενων μπορεί να δώσει έμφαση στο Λιγκ Καπ, νίκη στο οποίο θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ.

Δεν ασχολούνται με Λιγκ Καπ

Η Τότεναμ θα βρει παίκτες για να βγουν στο γήπεδο την Τετάρτη, αλλά είναι προφανές ότι σίγουρα δε θα είναι βασικοί. Το ντέρμπι, φυσικά, δεν θα ήθελαν να χάσουν, αλλά ο αγώνας του Λιγκ Καν μπορεί να θυσιαστεί για τις πιο σημαντικές συναντήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρόβλεψη

Η Γουέστ Χαμ έρχεται με υψηλότερο κίνητρο στο παιχνίδι, επιπλέον, τα “Σφυριά” είχαν δύο ημέρες περισσότερο για ανάπαυση, που θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Γουέστ Χαμ δε θα χάσει με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *