The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

West Ham-Manchester City-24.11

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες του 13ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ θα είναι η μονομαχία μεταξύ Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Σίτι. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους μελλοντικούς φιλοξενούμενους ξεκάθαρο φαβορί του ζευγαριού, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πριν από το διάλλειμα των αγώνων των εθνικών ομάδων ήταν σε εξαιρετική αθλητική φόρμα, πιθανώς οι «πολίτες» κράτησαν τον τόνο τους και στο επερχόμενο παιχνίδι θα δείξουν εξαιρετικό επίπεδο ποδοσφαίρου.

Πολλοί τραυματισμένοι

Η Γουέστ Χαμ έχει πολλούς τραυματισμένους: οι Γαρμανόλκο, Σάντσες, Γουίλσιρ, Κάρλολ, Λαντζίνι και Ριντ δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν τους συμπαίκτες τους. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Γουέστ Χαμ είναι στην 13η θέση με 12 βαθμούς στο ενεργητικό, είναι μόνο τέσσερις μονάδες περισσότερο από την Κάρντιφ, η οποία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Πριν από τη διεθνή παύση τα “σφυριά” νίκησαν την Μπέρνλεϊ 4:2 στην έδρα τους και εκτός έδρας έπαιξαν ισοπαλία με την Χάντερσφιλντ 1:1.

Χρειάζεται νίκη

Η Μάντσεστερ Σίτι πριν από τον 13ο γύρο βρίσκεται στην πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας και έχει 32 βαθμούς στο ενεργητικό, είναι δύο βαθμούς μπροστά από τον πλησιέστερο διώκτη, τη Λίβερπουλ. Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις η Μάντσεστερ Σίτι μόνο κέρδιζε, οι ηττημένες ομάδες ήταν: Τότεναμ, Φούλαμ, Σαουθάμπτον, Σαχτάρ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στις τρεις τελευταίες συναντήσεις η ΜΣ σκόραρε 15 γκολ, δηλ. κατά μέσο όρο 5 γκολ ανά παιχνίδι. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο De Bruyne κάνουν παρέα ως τραυματισμένοι ο Mendy και ο Silva.

Πρόβλεψη

Η Γουέστ Χαμ συχνά ενεργεί αμυντικά με μεγάλες ομάδες, ενώ εκτός έδρας η Μάντσεστερ Σίτι δεν παίζει και τόσο αποτελεσματικά όσο στο “Etihad”. Επιπλέον, η ΜΣ έχει τραυματισμένους δύο σημαντικούς δημιουργικούς ποδοσφαιριστές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω από 4,0 με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *