The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

WestHamUnited-ManchesterCity-10.08

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Ολυμπιακό Στάδιο (Λονδίνο)

Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019,2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο, 10 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί το κύριο μέρος των αγώνων του πρώτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Προτείνουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι.

Σύγκριση των αντιπάλων

Η Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη σεζόν κέρδισε τα πάντα στην Αγγλία: κύπελλα, πρωτάθλημα και σούπερ και. Αυτή τη σεζόν η ενδεκάδα του Γκουαρδιόλα ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό, παίρνοντας το Σούπερ Καπ της Αγγλίας στη μάχη με τη Λίβερπουλ. Η κανονική διάρκεια έληξε με σκορ 1:1, ενώ στα πέναλτι η ενδεκάδα του Γκουαρδιόλα ήταν πιο ακριβής. Το καλοκαίρι οι «πολίτες» ξοδεύτηκαν καλά, έχοντας καταβάλει 135 εκατομμύρια ευρώ για το Cancela και το Ρόδρυ, ενώ για τον Ανχελίνιο απανθίστηκαν άλλα 12 εκατομμύρια. Από τις σημαντικές πωλήσεις μπορεί να σημειωθεί ο Ντανίλο  στη Γιουβέντους για 37 εκατομμύρια ευρώ. Οι «κάτοικοι» θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, αλλά ο σύλλογος επιθυμεί επιτέλους να κερδίσει το Champions League.

 

Την περασμένη σεζόν η Γουέστ Χαμ ήταν μόνο η δέκατη στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Πολλοί τραυματισμοί σε βασικούς παίκτες εμπόδισαν την ομάδα να δείξει το καλύτερο της αποτέλεσμα. Πριν την έναρξη της σεζόν ο σύλλογος δραστηριοποιήθηκε επίσης στην αγορά μεταγραφών. Για 40 εκατομμύρια ευρώ αγοράστηκε επιθετικός Sebastian Aller, επίσης τα «σφυριά» απέκτησαν το μέσο Πάμπλο Φορνάλς για 24 εκατομμύρια ευρώ. Η ομάδα επιτέλους πώλησε στην Κίνα για 25 εκατομμύρια το σκανδαλώδη Αρναούτοβιτς, κάνοντας τη ζωή ευκολότερη για όλους. Αυτή τη σεζόν ο σύλλογος του Λονδίνου θα προσπαθήσει να ανταγωνιστεί για ευρωπαϊκά κύπελλα, αν και δεν θα υπάρξουν τόσες πολλές πιθανότητες να μπει στους επτά πρώτους.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν η Σίτι κέρδισε δύο φορές την Γουέστ Χαμ, 1:0 εντός έδρας και 4:0 εκτός. Οι ομάδες επίσης συναντήθηκαν αυτό το καλοκαίρι στο Ασιατικό Κύπελλο, όπου οι «κάτοικοι» γιόρταζαν επίσης τη σίγουρη νίκη 4:1. Τα «σφυριά» νικήσαν τη τελευταία φορά τη Μάντσεστερ Σίτι το 2015 ακόμα.

Πρόβλεψη

Η πρωταθλήτρια ξεκινά με τον εκτός έδρας αγώνα, αλλά εξακολουθεί να είναι το φαβορί. Στον αγώνα το καλοκαίρι οι ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον και θεαματικό ποδόσφαιρο, κάτι παρόμοιο περιμένουμε κι αυτή τη φορά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *