The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

WestHam-ManchesterUnited-10.05

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Ο κεντρικός αγώνας της πλησιέστερης Πέμπτης θα είναι η αναμέτρηση του 31ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας μεταξύ Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων, η ομάδα του Jose Mourinho, παρά την ήττα της το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, είναι σε καλή κατάσταση, πιθανότατα θα προσπαθήσει να κερδίσει στο Λονδίνο. Η Γουέστ Χαμ έχει σχεδόν λύσει το πρόβλημα της διατήρησης της θέσης στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά τα «σφυριά» δεν σκοπεύουν να παραδοθούν στο έλεος μιας από τις ισχυρότερες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Δεν είναι η καλύτερη φόρμα

Η τρέχουσα φόρμα της Γουέστ Χαμ δύσκολα μπορεί να ονομαστεί καλή, οι Λονδρέζοι σε πέντε τελευταία παιχνίδια ήταν σε θέση να κερδίσουν μόνο μία φορά, εκτός έδρα τη Λέστερ με σκορ 2:0, σημειώνοντας δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Ισοπαλία έπαιξαν με την Τσέλσι και την Στόουκ Σίτι, έχασαν από την Άρσεναλ, τη Μάντσεστερ Σίτι. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας τα “σφυριά” βρίσκονται στην 15η θέση.

Δεύτεροι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, έχει χάντικαπ πέντε βαθμούς από τη Λίβερπουλ, από την Τότεναμ έξι βαθμούς, αλλά τα «σπιρούνια» πριν το επερχόμενο παιχνίδι έχουν την ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά τους έως τρεις μονάδες. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει χάσει μόνο μια φορά εκτός έδρα από την Μπράιτον 0:1, σημειώνοντας τρεις νίκες πάνω στην Μπόρνμουθ, Τότεναμ, Άρσεναλ. Συνολικά εκτός έδρας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε 18 αγώνες, όπου σημείωσε δέκα νίκες,  τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει αρκετά δραστήρια εκτός έδρας, ενώ η Γουέστ Χαμ έχει μεγάλα προβλήματα στην άμυνα, οι Λονδρέζοι χάνουν τακτικά γκολ στη εστία τους, και ο παράγοντας της έδρας, την ίδια στιγμή, δεν έχει σημασία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *