The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ВестХэм-МанчестерЮнайтед-19.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας την πρόβλεψη για τον αγώνα Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους στο πλαίσιο του πέμπτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ.

Τα «σφυριά» είναι  σε καλή κατάσταση

Η Γουέστ Χαμ μπορεί να είναι ευχαριστημένη με την έναρξη της σεζόν, η ομάδα ξεκίνησε με δύο νίκες και στη συνέχεια σημειώθηκαν ισοπαλίες απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας εντός έδρας – 2:2 και εκτός έδρας Σαουθάμπτον – 0:0. Η ομάδα παίζει επίσης στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου αυτή την εβδομάδα νίκησε χάρη στο επίπεδό της την πολύ αδύναμη Ντιναμό Ζάγκρεμπ – 2:0. Ίσως τα «σφυριά» ονειρεύονται να φτάσουν στους 4 κορυφαίους της Premier League, αλλά θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντέξουν αυτό το επίπεδο ανταγωνισμού. Ο βασικός σκόρερ Mikail Antonio δεν θα βοηθήσει την ομάδα στην επερχόμενη συνάντηση, έχει αποβολή.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πρέπει να αποκατασταθούν μετά την αποτυχία στο Eurocup

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει καλή αυτή τη σεζόν, που αποδεικνύεται από 10 βαθμούς μετά από τέσσερα παιχνίδια και μοιράζεται την ηγεσίας. Την επιστροφή του στον σύλλογο ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγύρισε στον πρώτο αγώνα, έχοντας σημειώσει διπλό κόντρα στη Νιούκασλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε εκείνη τη συνάντηση με σκορ 4:1. Ο Πορτογάλος σταρ σκόραρε και στο Τσάμπιονς Λιγκ ενάντια στη Γιάνγκ Μπόις, αλλά οι «Κόκκινοι Διάβολοι» κατάφεραν να χάσουν εκτός έδρας με σκορ 1:2, χάνοντας στην παράταση. Ο κύριος λόγος της ήττας ήταν η αποβολή του Wan-Bissaki στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε έξι παίκτες να βγουν στο γήπεδο.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν οι αντίπαλοι συναντήθηκαν τρεις φορές, σε όλες τις περιπτώσεις η νίκη πήγε στους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν μιλήσουμε για το πρωτάθλημα, οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν 3:1 εκτός έδρας και 1:0 εντός έδρας. Μια άλλη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο FA Cup, όπου οι παίκτες του Σόλσκιερ τελείωσαν τα «σφυριά» στην παράταση – 1:0.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι αήττητες στο πρωτάθλημα και δεν πρόκειται να διακόψουν το ευχάριστο σερί τους. Στα χαρτιά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρείται το φαβορί, αν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Γουέστ Χαμ, τουλάχιστον, θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στον αντίπαλο. Δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες είναι τώρα σε κίνηση, φαίνεται σκόπιμο να ποντάρετε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *