The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ВестХэм-Уотфорд-17.07b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Στην Αγγλία το Σάββατο θα διεξαχθούν πολλοί ενδιαφέροντες αγώνες. Ωστόσο, στο πολυάσχολο πρόγραμμα της Premier League, η συνάντηση μεταξύ Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει. Ο David Moyes ενάντια στους «κόκκινους διαβόλους», ως επικεφαλής των οποίων δεν τα πήγε καλά.

Η Γουέστ Χαμ μοιάζει τώρα με σοβαρό αντίπαλο

Τα «σφυριά» την περασμένη σεζόν σχεδόν μέχρι το τέλος αγωνίστηκαν για επιβίωση. Και όχι χωρίς προβλήματα έχουν επιτύχει σε αυτό. Τότε πολύ δεν κατάλαβαν την απόφαση να αφήσουν τον Moyes στη θέση του προπονητή. Η ομάδα του Λονδίνου ξεκίνησε με τέτοιο τρόπο που «δικαιολόγησε» αυτόν τον σκεπτικισμό, με 2 ήττες. Αλλά μετά η Γουέστ Χαμ είχε μόνο 1 ήττα σε 8 συναντήσεις, και αυτή στο Λίβερπουλ στο Άνφιλντ. Οι 3 τελευταίοι αγώνες έφεραν το μέγιστο των βαθμών. Ίσως οι λόγοι των νικών ήταν οι όχι ισχυρότεροι αντίπαλοι: Φούλαμ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Άστον Βίλα, που έχασαν το θάρρος. Μετά από 10 παιχνίδια τα «σφυριά» είναι 2 βαθμούς πίσω από την τρίτη Τσέλσι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι προς το παρόν πιο κάτω από τον αντίπαλό της

Οι «κόκκινοι διάβολοι» στον τελευταίο γύρο της τελευταίας κλήρωσης κατάφεραν να κερδίσουν το εισιτήριο στο Champions League. Εκεί, παρεμπιπτόντως, οι Βρετανοί έπαιξαν τον 5ο αγώνα τους μόνο την Τετάρτη το απόγευμα, και ξόδεψαν πολύ ενέργεια για την ΠΣΖ. Ταυτόχρονα, στην Πρέμιερ Λιγκ, η κατάσταση δεν είναι να χαλαρώσουν και, παρά το γεγονός ότι περίπου δώδεκα παίκτες έχουν διάφορους τραυματισμούς, πρέπει να παίξουν ξανά για νίκη. Πολλοί βαθμοί χάθηκαν στους εναρκτήριους 6 γύρους, όταν υπήρχαν περισσότερες ήττες από τις νίκες, 3 έναντι 2. Τον Νοέμβριο, οι παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κατάφεραν να βελτιωθούν, κέρδισαν και τους 3 τελευταίους αγώνες, πρώτα εναντίον της Έβερτον και της Γουέστ Μπρομ, και την περασμένη Κυριακή – εναντίον της Σαουθάμπτον στο St Mary’s. Τότε, εκτός από τον ήδη συνήθη χρήσιμο Bruno Fernandes, έλαμψε κι ο Cavani. Το ασίστ και το διπλό του στο 74ο και 90+ λεπτά εξασφάλισαν τη νικηφόρα επιστροφή με τους «αγίους».

Προηγούμενοι αγώνες

Με όλα τα προβλήματα των τελευταίων ετών, η Γουέστ Χαμ έγινε ένας πολύ δυσάρεστος, άβολος αντίπαλος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στα 5 τελευταία παιχνίδια τα «σφυριά» έχουν 2 νίκες και μόνο 1 ήττα εναντίον των «κόκκινους διάβολους».

Πρόβλεψη

Η Γουέστ Χαμ θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει την κατάστασή της ως άβολου αντιπάλου για το grand. Αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να χάσει βαθμούς ξανά. Προτείνουμε το στοίχημα: και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *