The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Λυών: προγνωστικά για στοίχημα

ВестХэм-Лион-07.04_cr

Europa League – Προημιτελικός – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Το Europa League, σε αντίθεση με το Champions League, όλο το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης θα κάνει μέσα σε ένα βράδυ, παραδοσιακά την Πέμπτη. Θα πραγματοποιηθεί και αγγλογαλλική μονομαχία. Η Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο θα φιλοξενήσει τη Λυών. Ποιος είναι πιο δυνατός σε αυτό το ζευγάρι;

Η Γουέστ Χαμ σαφώς και δεν είναι αντίθετη να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται

Τα «σφυριά» υπό τον Ντέιβιντ Μόγιες ανέβασαν αρκετά ρυθμούς (πολύ απροσδόκητα κιόλας). Ο Σκωτσέζος ανέλαβε την ομάδα που κόλλησε στον αγώνα για την επιβίωση. Και ήδη στην πρώτη πλήρη σεζόν μπόρεσε να οδηγήσει τον σύλλογο του Λονδίνου να αγωνιστεί για την 4η θέση. Μόλις λίγοι βαθμοί έλειπαν την περασμένη σεζόν. Τώρα δεν θα αναγκαστούν να παίξουν στο ίδιο υψηλό επίπεδο εκεί, η Άρσεναλ είναι πολύ μπροστά. Λοιπόν, η ομάδα μπορεί να το αντισταθμίσει με διεθνείς επιτυχίες. Οι Άγγλοι μπόρεσαν να κερδίσουν τον όμιλό τους το περασμένο φθινόπωρο. Εκεί όμως θα μπορούσε να αποδοθεί στην αδυναμία των αντιπάλων. Και στους 16 η έμπειρη και δυνατή Σεβίλλη. Έχοντας χάσει από αυτήν στον πρώτο, εκτός έδρας ματς, ελάχιστα, στο Λονδίνο, τα «σφυριά» σημείωσαν 2 αναπάντητα γκολ. Καθοριστικό ήταν στο λογαριασμό του Yarmolenko, ο οποίος βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή, τερματίζοντας τη μπάλα μετά από απόκρουση.

Η Λυών θα προσπαθήσει ξανά να σώσει τη σεζόν σε βάρος της ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Οι «υφαντές» εξακολουθούν να είναι μια φιλόδοξη ομάδα. Αλλά όσον αφορά τις επιδόσεις στη Ligue 1, το στοίχημα στον Peter Bos ειλικρινά δεν λειτούργησε. Αντίθετα, υπό τον Ολλανδό, η ομάδα κύλησε ξανά στη μέση της βαθμολογίας. Μέχρι στιγμής τον σώζουν οι ελπίδες για πρόκριση στο Champions League, αλλά μέσω της επιτυχίας σε μια διοργάνωση με χαμηλότερη βαθμολογία, το Europa League. Εκεί, μέχρι στιγμής, τα στατιστικά των Γάλλων είναι σχεδόν τέλεια. Στη φάση των ομίλων κέρδισαν τους πρώτους 5 γύρους, μόνο στο τέλος σημείωσαν ισοπαλία 1-1 με τους Ρέιντζερς. Τον Μάρτιο, στον 1/8 τελικό, κατάφεραν να περάσουν την έμπειρη και δυνατή Πόρτο. Εξάλλου βασικό ήταν το γκολ του Πακέτα που έφερε τη νίκη εντός έδρας. Μετά από αυτό, το 1-1 εντός έδρας ήταν αρκετό, παρακάτω, μάλλον απροσδόκητα, δεν πέρασαν όχι οι Dragons, αλλά η Λυών.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Γουέστ Χαμ, μέχρι την άφιξη του Ντέιβιντ Μόγιες, ουσιαστικά δεν εμφανιζόταν στο διεθνές ποδόσφαιρο. Έτσι, για τα «σφυριά», αυτό το παιχνίδι θα είναι το πρώτο εναντίον της Λυών.

Πρόβλεψη

Η Γουέστ Χαμ δεν είναι αντίθετη στην επίτευξη της νίκης και τώρα μόνο λίγα βήματα απομένουν πριν το όνειρο της μετάβασης στο Champions League. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε ότι οι Βρετανοί θα μπορέσουν να κερδίσουν τη Λυών στο Λονδίνο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Γουέστ Χαμ με απόδοση 2,01.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *