The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ВестХэм-Ливерпуль-31.01b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Στο πλαίσιο του 21ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ μας περιμένει αγώνας μεταξύ των άμεσων ανταγωνιστών Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ, η πρόβλεψη προετοιμάστηκε από τους αναλυτές της ιστοσελίδας μας.

Τα «σφυριά» είχαν καλό σερί

Η Γουέστ Χαμ έχει καιρό να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της με υψηλά αποτελέσματα. Αυτή η σεζόν θα μπορούσε να είναι μια σημαντική ανακάλυψη καθώς ο σύλλογος βρίσκεται τώρα στην υψηλή πέμπτη θέση. Θέλει μόνο δύο βαθμούς μέχρι την κορυφή-4, αν και πρέπει να αξιολογήσουν ρεαλιστικά τη δύναμή τους, η ομάδα σαφώς δεν κάνει για το επίπεδο του Champions League. Τα «σφυριά» έχουν τώρα σερί έξι νικών σε όλα τα τουρνουά, τέσσερα παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ και δύο στο FA Cup. Στον τελευταίο γύρο η Γουέστ Χαμ νίκησε την Κρίσταλ Πάλας σε μια εντυπωσιακή μάχη – 3:2. Λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο ανταγωνισμού, θα ήταν καλό να κρατηθούν στην ευρωπαϊκή ζώνη.

Η Λίβερπουλ προσπαθεί να ανακάμψει από μια κακή περίοδο

Όλοι γνωρίζουν για την ύφεση της Λίβερπουλ, δεν θα επικεντρωθούμε ιδιαίτερα σε αυτό. Οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ δεν μπορούσαν να κερδίσουν για πέντε αγώνες στη σειρά, μέχρι στιγμής κατάφεραν να νικήσουν την Τότεναμ 3:1 στον τελευταίο γύρο. Αυτή η επιτυχία επέτρεψε στον σύλλογο να επιστρέψει στην κορυφή-4, αν και δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να κατακτήσουν τίτλο στο πρωτάθλημα. Η διαφορά πίσω από τους κορυφαίους ΜανΣίτι αποτελεί 4 βαθμούς με έναν αγώνα στο χέρι. Έχουμε ήδη πει ότι η ομάδα φαίνεται καλή όσον αφορά το παιχνίδι, τώρα πρέπει να αισθανθεί ξανά τη γεύση των νικών.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν σημαντική ιστορία αναμετρήσεων, ένα σημαντικό πλεονέκτημα στα πρόσφατα παιχνίδια είναι στην πλευρά των παικτών του Μέρσεϊσαϊντ, οι οποίοι έχουν να χάσει από τα «σφυριά» για 12 συνεχόμενους αγώνες. Στον πρώτο γύρο η Λίβερπουλ κέρδισε με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Η Γουέστ Χαμ έρχεται για αυτόν τον αγώνα σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά ακόμη και αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η Λίβερπουλ είναι ισχυρότερη. Η νίκη επί της Τότεναμ έπρεπε να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη στα παιδιά του Κλοπ, ειδικά επειδή οι «κόκκινοι» δεν είχαν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα ακόμη και κατά τη διάρκεια του ανεπιτυχούς τμήματος. Προτείνουμε να στοιχηματίσετε εδώ για σαφή νίκη των φιλοξενουμένων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της Λίβερπουλ με απόδοση 1,81.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *