The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Λίβερπουλ: προγνωστικά για στοίχημα

ВестХэм-Ливерпуль-07.11

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2021, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Η 11η αγωνιστική της Premier League θα μείνει στη μνήμη για την πολύ ανταγωνιστική αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με τη Λίβερπουλ.

Γουέστ Χαμ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Γουέστ Χαμ συγκαταλέγεται στις καλύτερες ομάδες της Αλμπιόν και το άξιζε απόλυτα. Στις προηγούμενες πέντε αναμετρήσεις τα «σφυριά» συνέτριψαν τη Λιντς με 2-1, την Έβερτον 1-0, την Τότεναμ 1-0 και την Άστον Βίλα με 4-1, χάνοντας 1-2 από την Μπρέντφορντ. Έτσι, ανέβηκαν στην τέταρτη θέση και πέτυχαν 20 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 20:11.

Λίβερπουλ

Με 22 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 29:8, η Λίβερπουλ είναι δεύτερη και τρεις βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Χάρη στο εξαιρετικό επιθετικό τους παιχνίδι, οι «κόκκινοι» πέτυχαν εξαιρετικές νίκες επί της Γουότφορντ (5:0) και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (5:0). Αλλά σε άλλες περιπτώσεις ικανοποιηθήκαν με ισοπαλία 3:3 με την Μπρέντφορντ, 2:2 με τη Μάντσεστερ Σίτι και 2:2 με την Μπάιτον.

Πρόβλεψη

Τα ματς της Λίβερπουλ είναι σχεδόν πάντα θεαματικά και πλούσια σε γκολ. Καθώς και η Γουέστ Χαμ δεν μπορεί να χαρακτηριστεί πολύ αμυντική ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι σίγουρα θα δούμε τουλάχιστον τρία γκολ εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *