The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Λέστερ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

WestHamUnited-LeicesterCity-28.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Στην Αγγλία αρχίζει ο 2ος γύρος στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν αποκλείεται ότι ο Μανουέλ  Πελεγκρίνι θα έχει τον τελευταίο του αγώνα στο Λονδίνο. Μάλλον τον έμπειρο τεχνικό θα σώσει μόνο η νίκη των παικτών του, αλλά θα φιλοξενούν τη Λέστερ. Θα καταφέρουν τα «σφυριά» να νικήσουν ένα από τους ηγέτες του πρωταθλήματος; Έχουμε ετοιμάσει την πρόβλεψη για τον καθοριστικό αγώνα για τη γηπεδούχο και τον τεχνικό της στις 28 Δεκεμβρίου 2019.

Η Γουέστ Χαμ αποδείχθηκε να είναι η πιο υπομονετική μεταξύ των άτυχων

Τα «σφυριά» επέτρεψαν στον Μανουέλ  Πελεγκρίνι να γιορτάσει τα Χριστούγεννα όχι ανάμεσα τους άνεργους. Πολλοί έμπειροι προπονητές απογοήτευσαν στην Αγγλία αυτή τη σεζόν, και η Άρσεναλ έχει ήδη ξεφορτωθεί τον Εμέρι, και η Έβερτον το Μάρκο Σίλβα. Ακόμα και ο Ποκετίνιο στη Τότεναμ αντικαταστάθηκε από τον Μουρίνιο, ενώ ο Μαουρίσιο έκανε περισσότερα για τα «σπερς» και δούλεψε καλύτερα από τον «Μηχανικό» με τον Γιαρμόλενκο και τους συμπαίκτες του. Έχοντας μια ωραία σύνθεση, παίρνοντας εκείνους τους νεοφερμένους που θέλει, ο Πελεγκρίνι όχι μόνο δεν έδωσε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μετά την ήττα της ενδεκάδας του από την Κρίσταλ Πάλας στις 26 Δεκεμβρίου, σε ένα από τα ντέρμπι του Λονδίνου, η Γουέστ Χαμ έπεσε στην 17η θέση και είναι μπροστά από τη ζώνη υποβιβασμού μόλις 1 βαθμό. Αυτά τα 1-2 ήταν η 3η ήττα στους τελευταίους 4 γύρους. Από την άλλη πλευρά τα «σφυριά» κατάφεραν να κερδίσουν περισσότερες από μία φορά σε μια κρίσιμη στιγμή, πρώτα εναντίον Τσέλσι, μετά εναντίον Σαουθάμπτον.

Η Λέστερ έχασε δύο φορές, αλλά ακόμα ανάμεσα στους ηγέτες

Οι «αλεπούδες» έπαιξε με τους δύο γείτονες στην κατάταξη την περασμένη εβδομάδα και οι δύο φορές είναι εξαιρετικά ανεπιτυχείς. Πρώτα στο Μάντσεστερ επέτρεψε στη Σίτι να κερδίσει τη θαρραλέα νίκη. Και ενάντια στην πρώην ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς η σημερινή του ομάδα απλώς έπεσε, χάνοντας από τη Λίβερπουλ με σκορ 0-4 στην King Power. Τα 2/3 του αγώνα το σκορ ήταν σχετικά καλή, αλλά το θέμα ήταν η κακιά εφαρμογή των ευκαιριών από τους «κόκκινους». Αλλά στη μέση του 2ου ημιχρόνου σημείωσαν τρεις φορές από το 71ο έως το 78ο λεπτό. Γενικώς φαίνεται ότι η Λέστερ έχει κουραστεί, δεν μπορεί να κερδίσει 4 αγώνες στην κανονική διάρκεια, ακόμη και την Έβερτον στο Κύπελλο πέρασαν στη διαδικασία των πέναλτι, έχοντας χάσει πριν το χάντικαπ των 2 γκολ. Από την άλλη πλευρά ο Μπρένταν Ρότζερς  έκανε αμέσως με τις «αλεπούδες» αυτό που η Γουέστ Χαμ περιμένει εδώ και χρόνια από διάφορους προπονητές: μεταμόρφωσε πολλά υποσχόμενη μεσαία ομάδα σε έναν πραγματικό υποψήφιο για την κορυφή-4.

 

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Απρίλιο οι ομάδες στο Λονδίνο έβγαλαν όχι βαρετό 2-2. Είναι ενδιαφέρον ότι οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να κερδίσουν 5 αγώνες στη σειρά. Σε γενικές γραμμές η Γουέστ Χαμ δεν ξέρει να παίζει με τη Λέστερ: 1 νίκη στα 10 τελευταία παιχνίδια.

Πρόβλεψη

Ήρθε η ώρα για τις αλεπούδες να επιστρέψουν στις νίκες. Τα «σφυριά» είναι σε κρίση και κρατιούνται πεισματικά στον Πελέγκρινι, θα το πληρώσουν και πάλι γι’ αυτό ποντάρουμε στους φιλοξενούμενους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λέστερ με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *