The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ВестХэм-Лестер-23.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Μεταξύ των αγώνων της Δευτέρας, δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην αναμέτρηση μεταξύ Γουέστ Χαμ και Λέστερ, η πρόβλεψη για τον αγώνα δημοσιεύεται στον πόρο μας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου, στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου της Premier League.

Τα «σφυριά» θέλουν ήδη περισσότερα

Η Γουέστ Χαμ την περασμένη σεζόν έπαψε να είναι ένας συνηθισμένος μεσαίος σύλλογος και κατάφερε να πάρει μια υψηλή έκτη θέση. Τα «σφυριά¨ θα δοκιμάσουν τώρα τις δυνάμεις τους στο Europa League. Η ομάδα ξεκίνησε με επιτυχία αυτό το πρωτάθλημα, κερδίζοντας εκτός έδρας τη Νιούκαστλ με σκορ 4:2. Η νίκη ήταν γεμάτη βούληση, καθώς οι Λονδρέζοι ήταν 1:2 πίσω μετά το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Γουέστ Χαμ έπαιξε υπέροχα, πετυχαίνοντας τρία γκολ σε 13 λεπτά, εγγυώντας την επιτυχία της ομάδας. Ο Moyes δεν έχει απώλειες προσωπικού, μόνο που η συμμετοχή του Masuaku στο παιχνίδι είναι αμφισβητήσιμη, ήταν τραυματισμένος.

Η Λέστερ έχει ήδη πάρει ένα τρόπαιο

Οι «αλεπούδες» έμειναν και πάλι χωρίς το Champions League την περασμένη σεζόν, αν και φαινόταν ότι σίγουρα θα έπρεπε να είναι στο top-4. Στο τέλος η Λέστερ ήταν πέμπτη, αλλά κατάφερε να κερδίσει το FA Cup, κάτι που ήταν ένα είδος αποζημίωσης για την αποτυχία στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς κέρδισαν και το τρόπαιο αυτή τη σεζόν, νικώντας τη Μάντσεστερ Σίτι στη μάχη για το Σούπερ Καπ της Αγγλίας 1:0, το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο τέλος από το πέναλτι. Η ομάδα και στο πρωτάθλημα ξεκίνησαν καλά, νικώντας τη Γουλβερχάμπτον με σκορ 1:0. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε πέντε παίκτες να παίξουν στην επερχόμενη συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες παίζουν μεταξύ τους με διαφορετική επιτυχία, την περασμένη σεζόν και οι δύο συναντήσεις κέρδισε η Γουέστ Χαμ – 3:0 εκτός έδρας και 3:2 εντός έδρας. Στις πέντε τελευταίες συναντήσεις οι ομάδες έχουν πετύχει πάντα τουλάχιστον 3 γκολ.

Πρόβλεψη

Και οι δύο σύλλογοι θα προσεγγίσουν αυτή τη συνάντηση με καλή διάθεση, καθώς κατάφεραν να κερδίσουν τους πρώτους αγώνες. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα μάχη με αντεπιθέσεις, οπότε περιμένουμε έναν ακόμη αποτελεσματικό αγώνα. Δεν υπάρχει κανένα φαβορί εδώ, συμφωνούμε πλήρως μ’ αυτό, είναι κλασικό παιχνίδι τριών αποτελεσμάτων. Ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ και απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *