The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

WestHam-Arsenal-13.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ. Σε αυτό το ζευγάρι η ομάδα του Βενγκέρ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι τα «Σφυριά» μετά από ένα αδύναμο ξεκίνημα της σεζόν άρχισαν να συνέρχονται, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν την καλύτερη εμφάνιση στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η γραμμή πονταρίσματος στο παιχνίδι μοιάζει αμφιλεγόμενη.

Νίκη επί της Τσέλσι

Το περασμένο Σάββατο η Γουέστ Χαμ στο γήπεδό της πραγματοποίησε τον αγώνα κόντρα στη νυν πρωταθλήτρια της Αγγλίας, την Τσέλσι του Λονδίνου, και κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο με σκορ 1:0. Ο David Moyes μετά το τελευταίο σφύριγμα φαινόταν ως το πιο ευτυχισμένο άτομο στον κόσμο. Η κριτική του Σκωτσέζου θα σταματήσει τουλάχιστον για τρεις ημέρες. Όμως, παρά αυτή τη νίκη, η Γουέστ Χαμ παραμένει στην κατάταξη στη ζώνη του υποβιβασμού, έτσι ώστε το έργο της σωτηρίας των «Σφυριών» στην ελίτ μόλις αρχίζει.

Εκτός έδρας όχι τόσο σίγουρη

Η Άρσεναλ το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν μπόρεσε εκτός έδρας να νικήσει τη Σαουθάμπτον, η συνάντηση αυτή έληξε με ισοπαλία 1:1. Οι «κανονιέρηδες» μετά το παιχνίδι με τους «Αγίους» βρίσκονται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, έχοντας στο ενεργητικό 29 βαθμούς, η διαφορά από τη Λίβερπουλ είναι μία μονάδα. Συνολικά η Άρσεναλ στην τρέχουσα σεζόν στο αγγλικό πρωτάθλημα έπαιξε οχτώ αγώνες, όπου σημείωσε μόνο δύο νίκες.

Πρόβλεψη

Η Γουέστ Χαμ αποκτά τη φόρμα, τα “σφυριά” προσθέτουν στο αμυντικό παιχνίδι, το οποίο θα πρέπει να γίνει το κλειδί για τη μελλοντική επιτυχία. Οι “ερυθρόλευκοι” είναι ανώτεροι από τους γηπεδούχους από την άποψη της σύνθεσης, αλλά η ομάδα του Βενγκέρ δεν έχει την καλύτερη εμφάνιση στους εκτός έδρας αγώνες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γουέστ Χαμ με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *