The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ВестХэм-Арсенал-21.03b

Πρωτάθλημα Αγλλίας

Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Την Κυριακή οι οπαδοί του ποδοσφαίρου σίγουρα δεν θα υποφέρουν από έλλειψη αγώνων. Σας προσφέρουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ, το ντέρμπι θα διεξαχθεί στις 21 Μαρτίου στον 29ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ.

Τα «σφυριά» πρέπει να προσθέσετε

Η Γουέστ Χαμ διεκδικεί ακόμα την κορυφή-4, η ομάδα είναι πέμπτη στην κατάταξη, 3 βαθμούς πίσω από την Τσέλσι, με ένα παιχνίδι στο χέρι. Τα «σφυριά» έχουν χάσει 2 από τους 3 τελευταίους αγώνες, αν και αυτό μπορεί να δικαιολογηθεί πλήρως, καθώς η ομάδα έχασε από την Μάντσεστερ Σίτι 1:1 και στον τελευταίο γύρο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0:1. Ακόμα και στους προαναφερθέντες ανεπιτυχείς αγώνες η ομάδα φαινόταν αρκετά αξιοπρεπής. Υπάρχουν πέντε τραυματισμένοι παίκτες στη σύνθεση του συλλόγου.

Η Άρσεναλ πρέπει να ανακάμψει

Οι «κανονιέρηδες» εξασφάλισαν την πρόκριση τους στους προημιτελικούς του Europa League αυτήν την εβδομάδα, αν και ο αγώνας με τον Ολυμπιακό ήταν πολύ δύσκολος. Εκτός έδρας η Άρσεναλ κέρδισε 3:1, αλλά έχασε 0:1 εντός έδρας. Ίσως οι παίκτες χαλάρωσαν λόγω σημαντικού χάντικαπ. Οι παίκτες του Αρτέτα θα προσπαθήσουν να επικεντρωθούν σε ευρωπαϊκούς αγώνες, γιατί στο πρωτάθλημα η Άρσεναλ είναι μόλις δέκατη και δεν εντυπωσιάζει με σταθερότητα. Στα τρία τελευταία παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ οι «κανονιέρηδες» φαινόταν καλοί, έχοντας κερδίσει 7 βαθμούς, νικήθηκαν οι ομάδες όπως η Λέστερ και η Τότεναμ. Ο Willian δεν θα παίξει λόγω τραυματισμού, ο Saka είναι επίσης υπό αμφισβήτηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο οι «κανονιέρηδες» κατάφεραν να κερδίσουν μια σκληρή νίκη με σκορ 2:1. Ο αναπληρωτής Nketia έγινε ο ήρωας της συνάντησης, έφερε τη νίκη στην Άρσεναλ στο 85ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Δεν υπάρχει κανένα φαβορί σε αυτό το ντέρμπι του Λονδίνου, κάτι που είναι εντελώς κατανοητό, η Άρσεναλ έχει υψηλότερες αποδόσεις, αλλά οι «κανονιέρηδες» είχαν έναν σκληρό αγώνα στα μέσα της εβδομάδας. Η Γουέστ Χαμ θα πρέπει να έχει περισσότερο κίνητρα, δεδομένης της κατάταξης. Περιμένουμε μια απρόβλεπτη μονομαχία από τους αντιπάλους και ρισκάρουμε να στοιχηματίσουμε στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *