The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Άρσεναλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ВестХэм-Арсенал-09.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ.

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Στην Ευρώπη σχεδόν όλες οι περιοδείες θα τελειώσουν το Σαββατοκύριακο. Η εξαίρεση αποτελεί η Αγγλία, η οποία συνεχίζει να γεμίζει τα βράδια με ενδιαφέρον ποδόσφαιρο, θα κάνει το ίδιο και τη Δευτέρα. Επιπλέον, το παιχνίδι μεταξύ των κλαμπ της πρωτεύουσας ξεχωρίζει, αυτές οι ομάδες αποτυγχάνουν στη σεζόν – η Γουέστ Χαμ θα φιλοξενεί την Άρσεναλ Λονδίνου. Ποιος τελικά θα διακόψει την ανεπιτυχή σειρά της; Κάνουμε μια αποκλειστική πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 9 Δεκεμβρίου 2019.

Γουέστ Χαμ θεωρείται ο σύλλογος που επόμενος θα απολύσει τον προπονητή της

Τα Σφυριά δείχνουν θαύματα υπομονής. Η Γουότφορντ έχει ήδη στείλει δύο φορές τεχνικούς στην αγορά ανέργων. Τον Ποκετίνιο στη Τότεναμ δεν έσωσε ούτε ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ τον Ιούνιο. Άλλοι τεχνικοί έχουν ήδη απολυθεί, κάτω από τους οποίους κουνιόταν η καρέκλα, απολύθηκε ο Ουνάι Εμέρι από την Άρσεναλ και αυτή την εβδομάδα ο Mark Silva από την Έβερτον. Ενώ ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει ακόμα δουλειά. Έλαβε τελεσίγραφο από τα αφεντικά πριν από μία εβδομάδα και ήταν σε θέση να νικήσει απροσδόκητα τον ζωηρό γείτονά της, την Τσέλσι. Όμως, μετά από αυτό η Γουέστ Χαμ κατάφερε να παίξει άλλο ένα αγώνα, με την Γουλβερχάμπτον, και όλα έληξαν πάλι με λογική ήττα. Φαίνεται ότι ο “Μηχανικός” έχει μία ακόμα τελευταία ευκαιρία – και είναι πραγματικά έτσι.

Η Άρσεναλ δεν απέκλεισε όλα τα προβλήματά της, απλώς απολύοντας τον Εμέρι

Οι “κανονιέρηδες”, ίσως, και ήλπιζαν ότι θα πετύχουν, όπως και η Τότεναμ μετά την αλλαγή Ποκετίνιο-Μουρίνιο, να κερδίσουν τρεις φορές στη σειρά. Αλλά αντικειμενικά τώρα η σύνθεσή τους είναι χειρότερη από αυτή των «σπερς» και υπάρχουν περισσότερα προβλήματα, ειδικά στην άμυνα, όπου οι αμυντικές «δεξιότητες», ακόμη και μεταξύ των κύριων κεντρικών, του Σωκράτη και του Ντέιβιντ Λουίζ, είναι χαμηλές. Και ο Jungberg δεν είναι ακόμα ο Λέμπαρντ, ούτε καν ο Σολσέρ, αν θυμάστε πώς ο Ντε Γκουνάρ έκανε το ντεμπούτο του ως προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με τον Freddy η Άρσεναλ δεν κατάφερε να κερδίσει τη Νόριτς, από την Μπράιτον έχασε κιόλας. Φαίνεται η ομάδα παίζει πιο ζωηρά και εποικοδομητικά σε επιθέσεις, όπου βοηθά η επιστροφή στη βάση του Mesut Özil. Αλλά επειγόντως πρέπει να οργανωθεί κάποιος η άμυνα, όπου ακόμη και ο Λένο δεν βοηθά.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι σύλλογοι έχουν να συναντηθούν εδώ και ένα χρόνο κοντά, από τις 12 Ιανουαρίου. Τότε το γκολ του Rice έφερε νίκη στην Γουέστ Χαμ. Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη των γηπεδούχων στις προσωπικές συναντήσεις και οι φιλοξενούμενοι έχουν να κερδίσουν 6 ματς.

Πρόβλεψη

Και οι δύο σύλλογοι από το Λονδίνο είναι εξαιρετικά αδύναμοι στην άμυνα και η επίτευξη τουλάχιστον 2 γκολ στη συνάντηση γίνεται σχεδόν «υποχρεωτικό πρόγραμμα» γι’ αυτούς. Αφού και οι δύο χρειάζονται νίκη, δεν θα βαρεθείτε στον επερχόμενο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *