The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Άιντραχτ Φρανκφούρτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

ВестХэм-Айнтрахт-28.04_cr

Champions League – Ημιτελικός – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Την Πέμπτη, μετά τους ημιτελικούς του Champions League, που διεξάγονται από ένα την ημέρα, θα παίξουν όλο το πρόγραμμα στο Europa League και στο Πρωτάθλημα Εθνών. Η Γουέστ Χαμ θα παίξει με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Λονδίνο. Ποιος θα κερδίσει σ’ αυτή την αναμέτρηση; Οι ειδικοί του ιστότοπου δημοσιεύουν πρόβλεψη για τον ενδιαφέρον αγώνα στις 28 Απριλίου 2022.

Η Γουέστ Χαμ αλλάζει την εστίαση υπέρ του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου

Τα «σφυριά» υπό τον Ντέιβιντ Μόγιες έφτασαν σε νέο επίπεδο. Την περασμένη σεζόν υπήρχε ένας επίμονος αγώνας για τη μια θέση στην ποσόστωση του Champions League. Τότε, για να προσπεράσουν μια σειρά από δυνατές ομάδες και να καταλάβουν την 4η θέση, κυριολεκτικά δεν έφτασαν μερικοί βαθμοί. Και αυτή τη σεζόν, επίσης, ο λονδρέζικος σύλλογος ήταν μεταξύ των κορυφαίων για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά σταδιακά υποχώρησε λίγο πιο κάτω. Αλλά υπάρχει ένας λόγος για αυτό: πρέπει να δαπανηθούν δυνάμεις για το Europa League. Εκεί, οι Βρετανοί όχι μόνο κατέλαβαν την 1η θέση στον όμιλο, αλλά και προσπέρασαν έμπειρους και φιλόδοξους αντίπαλους στα πλέι οφ, πρώτα τη Σεβίλλη και μετά τη Λυών.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει ήδη επαναλάβει το καλύτερο της επίτευγμα

Οι «αετοί» πριν από λίγο καιρό ανέβηκαν στους ημιτελικούς της ίδιας διοργάνωσης. Όμως πέρυσι, ο τεχνικούς που το πέτυχε, ο Adi Hütter, έφυγε. Αντικαταστάθηκε από τον Όλιβερ Γκλάσνερ, έναν φαινομενικά ευφυή τεχνικού που ανέβασε τη Βόλφσμπουργκ στην 4η θέση την περασμένη σεζόν. Αλλά μαζί του, ο σύλλογος από τη Φρανκφούρτη του Μάιν όχι μόνο δεν ανέβασε ρυθμούς, αλλά, αντίθετα, έπεσε στη Bundesliga στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Μέχρι στιγμής, αυτό έχει αντισταθμιστεί από την επιτυχία στη διεθνή σκηνή. Οι Γερμανοί αναμενόμενα κέρδισαν την τετράδα τους στο Γιουρόπα Λιγκ το καλοκαίρι. Αλλά με την Μπέτις στους 16 κατάφεραν ήδη να προκαλέσουν έκπληξη: κέρδισαν εντός έδρας, μετά απ’ αυτό έφεραν τον εντός έδρας αγώνα σε ισοπαλία. Με τον ίδιο τρόπο, ακριβώς το αντίθετο σε εναλλαγή, κέρδισαν εντυπωσιακά στα προημιτελικά την Μπαρτσελόνα. Εντός έδρας δεν κράτησαν το πλεονέκτημα, έχοντας παραχωρήσει από τον Φεράν Τόρες. Στη συνέχεια, όμως, στο Καμπ Νόου, η Άιντραχτ σκόραρε τρεις φορές μέχρι το 67ο λεπτό, κρατώντας τελικά τη νίκη και μαζί της το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι ομάδες δεν έχουν παίξει ποτέ μεταξύ τους – κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη, γιατί δεν συχνάζουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Σημειώνουμε όμως ότι την τελευταία φορά την Άιντραχτ σταμάτησε μια άλλη ομάδα του Λονδίνου – η Τσέλσι.

Πρόβλεψη

Σε γενικές γραμμές, το ζευγάρι είναι αρκετά ίσο και από αυτή την άποψη, ο παράγοντας της έδρας μπορεί να γίνει καθοριστικός. Ας πιστέψουμε ότι η Γουέστ Χαμ θα κερδίσει εντός έδρας (απόδοση 1,93).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *