The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Μπρόμιτς εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ВестБромвич-Ливерпуль-16.05

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 16 Μαΐου 2021, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

The Hawthorns

Στην Αγγλία την Κυριακή θα συνεχίσουν τις συναντήσεις του 36ου γύρου της τοπικής Πρέμιερ Λιγκ. Ένας από τους πιο σημαντικούς αγώνες της ημέρας θα παιχτεί στο Hawthorns. Η Γουέστ Μπρόμιτς που έχει ήδη αποκλειστεί περιμένει την επίσκεψη της Λίβερπουλ. Θα μπορέσει ο Big Sam Allardyce να δημιουργήσει ξανά σοβαρές προκλήσεις για το Κλοπ; Ή τώρα, όταν τίποτα δεν αποφασίζεται πια, τα «κοτσύφια» θα παίζουν για δική τους ευχαρίστηση;

Η Γουέστ Μπρόμιτς θα μπει στο γήπεδο ήδη σε κατάσταση ομάδας de facto του Τσάμπιονσιπ

Τα «κοτσύφια» πήραν το δικαίωμα να ανέβουν στην ελίτ λιγότερο από ένα χρόνο πριν. Όμως φαινόταν μη πειστικά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, τόσο κάτω με τον Μπίλιχ όσο και ήδη με τον Allardyce. Παρεμπιπτόντως, ο «Big Sam» σταδιακά έφτιαξε το παιχνίδι της ομάδας. Αλλά ήταν πολύ αργά, και τώρα αυτός και η ομάδα του αποκλείστηκαν από την Πρέμιερ Λιγκ, για πρώτη φορά στη βιογραφία του. Η Άλμπιον έχασε από την ασταθή Άρσεναλ την Κυριακή. Ο Mateus Pereira, ο πιο επικίνδυνος ανάμεσα στα «κοτσύφια», σκοράροντας το 10ο του γκολ (ο Βραζιλιάνος έχει επίσης 5 ασίστ) φαίνεται να αναβίωσε την ίντριγκα. Αλλά η τελευταία λέξη ήταν των «κανονιέρηδων»: Ο Willian σημείωσε επιτέλους το πρώτο γκολ με μπλούζα του νέου συλλόγου, κάνοντας τον τελικό 3-1.

Η Λίβερπουλ θα πρέπει σίγουρα να αλλάξει πολλά το καλοκαίρι

Οι «κόκκινοι» στην τρέχουσα γενιά έχουν χαρίσει στους οπαδούς και φίλαθλους του ποδοσφαίρου γενικά πολλά ζωντανά συναισθήματα. Κατάφεραν να κερδίσουν τα κύρια τρόπαια που είναι διαθέσιμα για βρετανικούς συλλόγους: πρώτα, από τη 2η προσπάθεια, το Champions League, και στη συνέχεια ήρθε η ώρα για το πολυαναμενόμενο «χρυσό» της Πρέμιερ Λιγκ. Αλλά αυτή τη σεζόν συνέπεσαν πολλοί αρνητικοί παράγοντες, και οι τραυματισμοί των παικτών του κύριου κλιπ, ειδικά των κεντρικών αμυντικών, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Μέχρι το χειμώνα η «Λίβερπουλ» κατείχε την 1η θέση, αλλά μετά η βαθύτερη κρίση ήρθε όταν η ομάδα κατάφερε να ενημερώσει πολλά αντι-ρεκόρ. Ως αποτέλεσμα, στη γραμμή τερματισμού, έπρεπε να ελπίσουν σε θαύμα: μόνο να κερδίζουν μόνοι τους και να περιμένουν λάθη των αντιπάλων. Με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το κατάφεραν, σημείωσαν την πρώτη νίκη για τον Κλοπ στο Old Trafford.

Προηγούμενοι αγώνες

Απίστευτα, αλλά η Γουέστ Μπρόμιτς έχει να χάσει 4 συνεχόμενες φορές: 3 ισοπαλίες και μία ήττα της Λίβερπουλ στο κύπελλο. Την τρέχουσα σεζόν τα «κοτσύφια» σημείωσαν 1-1 στο Anfield αμέσως μετά τα Χριστούγεννα.

Πρόβλεψη

Η Γουέστ Μπρόμιτς έχει ήδη αποκλειστεί και είναι απίθανο να αντισταθεί σοβαρά. Η Λίβερπουλ με κίνητρο θα είναι σε θέση να κερδίσει με χάντικαπ -1,5 γκολ μα απόδοση 1,70.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *