The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Μπρομ εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

WestBrom-Tottenham-05.05

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 5 Μαΐου 2018, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

The Hawthorns

Στον 37ο γύρο του αγγλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου η Γουέστ Μπρομ στην έδρα της θα φιλοξενήσει τη Τότεναμ. Και οι δύο ομάδες έχουν υψηλό κίνητρο για το τουρνουά, τα «κοτσύφια» προσπαθούν να διατηρήσουν τη θέση στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου, ενώ η Τότεναμ έχει ακόμα κινδύνους να αποκλειστεί από την κορυφή-4 του πρωταθλήματος. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων, οι “σπερς” είναι ξεκάθαρα ανώτεροι από τον μελλοντικό τους αντίπαλο στη σύνθεση και τις δυνατότητές τους.

Αουτσάιντερ

Τον τελευταίο καιρό τα αποτελέσματα της Γουέστ Μπρομ βελτιώθηκαν αισθητά, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τα «κοτσύφια» δεν έχασαν ποτέ, καταφέρνοντας δύο φορές να κερδίσουν, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Νιούκαστλ, και δύο φορές έπαιξαν ισοπαλία με τη Σουόνσι και τη Λίβερπουλ. Στην κατάταξη οι μελλοντικοί γηπεδούχοι είναι στην τελευταία θέση, έχουν στο ενεργητικό τους 38 βαθμούς, είναι πίσω από τη σωτήρια 17η θέση, όπου βρίσκεται η Σουόνσι, πέντε μονάδες.

Διατήρηση της θέσης στο TOP-4

Η Τότεναμ μετά από 35 γύρους βρίσκεται στην 4η θέση με 71 βαθμούς στο ενεργητικό. Η διαφορά από τον πλησιέστερο διώκτη, Τσέλσι Λονδίνου, είναι 5 βαθμοί τρεις γύρους πριν το τέλος. Σε περίπτωση που η Τότεναμ θα είναι σε θέση να κερδίσει το επόμενο Σάββατο, ενώ η Τσέλσι να χάσει βαθμούς, οι “σπερς” εγγυώνται τη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Συνολικά εκτός έδρας η Τότεναμ στην Πρέμιερ Λιγκ πραγματοποίησε 18 αγώνες, όπου κατάφερε να σημειώσει δέκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Πρόβλεψη

Η ομάδα του Pochettino παίζει εξαιρετική εκτός έδρας, είναι πολύ ανώτερη από τον μελλοντικό αντίπαλό της στην κατηγορία. Τα «κοτσύφια» δεν έχουν τίποτα να χάσουν, η απώλεια των μονάδων στην επερχόμενη συνάντηση θα οδηγήσει στην απώλεια πιθανότητας επιβίωσης στην Πρέμιερ Λιγκ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: γκολ και στα δύο ημίχρονα με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *