The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Μπρομ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

MANCHESTER, ENGLAND - DECEMBER 15: Joao Cancelo of Manchester City runs past Grady Diangana of West Bromwich Albion during the Premier League match between Manchester City and West Bromwich Albion at Etihad Stadium on December 15, 2020 in Manchester, England. The match will be played without fans, behind closed doors as a Covid-19 precaution.  (Photo by Martin Rickett - Pool/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας    

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021, 10:15 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Γουέστ Μπρομ. Στάδιο Hawthorns

Στον επόμενο αγώνα του εικοστού γύρου της Premier League, το αουτσαίντερ του πρωταθλήματος Γουέστ Μπρομ θα δοκιμάσει τη δύναμή του στο φόντο της Μάντσεστερ Σίτι.

Γουέστ Μπρομ

Ως αρχάριος της ελίτ, η Γουέστ Μπρομ αγωνίζεται σκληρά να επιβιώσει. Τον περασμένο μήνα η ομάδα κέρδισε 3:2 την Γουλβς, σημείωσαν συγκλονιστική ισοπαλία 1:1 με τη Λίβερπουλ, καθώς έχασε 0:5 από την Λιντς, 0:4 από την Άρσεναλ και 1:2 από την Γουέστ Χαμ. Ως αποτέλεσμα, η τρέχουσα δέκατη ένατη θέση με 11 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 15:43.

Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε άσχημα αυτήν την καμπάνια, αλλά με την πάροδο του χρόνου έχει γίνει ο σκιώδης ηγέτης της. Μετά από παιχνίδια με Νιούκασλ (2:0), Τσέλσι (3:1), Μπράιτον (1:0), Κρίσταλ Πάλας (4:0) και Άστον Βίλα (2:0), οι «πολίτες» σημείωσαν 38 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 31:13 και καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση με μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον ηγέτη και ένα παιχνίδι στο αποθεματικό.

Πρόβλεψη

Στον πρώτο γύρο αυτές οι ομάδες έπαιξαν ισοπαλία, αλλά είμαι βέβαιος ότι στο εγγύς μέλλον η Μάντσεστερ Σίτι θα αποδείξει ωστόσο το υψηλότερο επίπεδό της. Δεδομένων των προκλήσεων στην άμυνα της Γουέστ Μπρομ, μια ελάχιστη ήττα θα ήταν τεράστιο επίτευγμα για αυτήν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *