The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γλάντμπαχ εναντίον Χέρτα Βερολίνου: πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияМ-Герта-19.08

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022, 9:30 μ.μ.

Μπορούσια Παρκ

Η Γερμανία κερδίζει ήδη δυναμική στο ποδόσφαιρο. Ήδη κατά παράδοση στην Μπουντεσλίγκα ο 1ος γύρος ξεκινά την Παρασκευή το απόγευμα. Αυτή την ώρα στη Μενχενγκλάντμπαχ η τοπική Μπορούσια θα παίξει με τη Χέρτα Βερολίνου. Θα καταφέρουν τα «μουλάρια» να αντιμετωπίσουν εντός έδρας τους φιλοξενούμενους από την πρωτεύουσα; Το αναλυτικό τμήμα του site έχει ετοιμάσει πρόβλεψη για τον αγώνα της 19ης Αυγούστου 2022.

Η Γλάντμπαχ προσπαθεί να επιστρέψει στο χαμένο επίπεδο

Τα «μουλάρια» πριν από περίπου 2 χρόνια έπαιξαν στο Champions League, και μάλιστα πήραν το δρόμο τους για τα πλέι οφ εκεί. Αλλά την τελευταία σεζόν της Μπουντεσλίγκα κατάφεραν να κερδίσουν μόνο τη 10η θέση, ένα εξαιρετικά μη ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ήδη τον Ιούνιο εμφανίστηκε ένας νέος τεχνικός, ο Ντάνιελ Φάρκε. Δεν πρόλαβε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο Κράσνονταρ, αλλά είχε αποκτήσει μια ενδιαφέρουσα φήμη στη Νόργουιτς πριν από αυτό. Υπήρχαν διαφωνίες, θα ανταποκριθεί σε τόσο σοβαρά καθήκοντα που θέλει η Γλάντμπαχ; Και γενικά, τα πάει αρκετά καλά. Έχοντας κάνει ζέσταμα με την Ομπεράχερν στο κύπελλο (εκτός έδρας 9-1), στη συνέχεια στην Μπουντεσλίγκα κατάφεραν να κερδίσουν εντός έδρας τη Χόφενχαϊμ και σημείωσαν ισοπαλία 2-2 στο γήπεδο της Σάλκε.

Η Χέρτα δεν δίνει ακόμα αφορμή στους οπαδούς για αισιοδοξία

Η «Γηραιά Κυρία» την περασμένη σεζόν έφτασε στα πλέι οφ. Ναι, στο τέλος «επιβίωσε» στην Μπουντεσλίγκα, ο Felix Magath, που ήρθε στο τέλος, μπόρεσε να κερδίσει στα πλέι οφ με την Αμβούργο του. Ωστόσο, τον αποχαιρέτησαν με ευγνωμοσύνη, χωρίς να του δίνουν την ευκαιρία να μετατραπεί από «πυροσβέστης» σε πλήρη τεχνικό. Ο νέος προπονητής έγινε ο Sandro Schwartz, από μια περίεργη σύμπτωση – ένας άλλος ειδικός, του οποίου ο προηγούμενος τόπος εργασίας ήταν η ρωσική Premier League. Υπήρχαν φαινομενικά καλά αποτελέσματα, αλλά ένα θολό τέλος: μια χαμένη 2η θέση στο ρωσικό πρωτάθλημα και μια ήττα στον τελικό του κυπέλλου. Στο νέο μέρος, δεν τα πάει καλά από την αρχή. Με προβάδισμα 2-0 στην κανονική διάρκεια και 4-3 στην παράταση, έχασαν τελικά στη διαδικασία του κυπέλλου στο Μπράουνσβαϊγκ. Ακολούθησε το 1-3 στο ντέρμπι με την Ουνιόν Βερολίνου και μόνο μετά ήρθε το 1-1 εντός έδρας με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Προηγούμενοι αγώνες

Στα τελευταία 6 ματς, η Χέρτα Βερολίνου κατάφερε να κερδίσει μόνο 1 νίκη. Αυτό συνέβη την προηγούμενη σεζόν όταν οι ομάδες κέρδιζαν εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Χέρτα μπορεί ακόμα να δείξει κάτι στην έδρα της, αλλά είναι απίθανο να είναι ικανή για κάτι εκτός έδρας. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε ότι η Γλάντμπαχ θα κερδίσει στο Μενχενγκλάντμπαχ (απόδοση 1,63).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *