The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γλάντμπαχ εναντίον ΡΜ Λειψίας: Πρόβλεψη για τον αγώνα

РБЛейпциг-Герта-27.05b

Γερμανική Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Μενχενγκλάντμπαχ . Στάδιο Borussia-Park

Ο κεντρικός αγώνας του έκτου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα διεξαχθεί στο Μενχενγκλάντμπαχ, όπου θα παίξουν οι συμμετέχοντες στη φάση των ομίλων του Champions League – Γλάντμπαχ και ΡΜ Λειψίας.

Γλάντμπαχ

Η Γλάντμπαχ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με συντριπτική ήττα 0:3 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Αλλά αργότερα κέρδισε οκτώ βαθμούς σε μονομαχίες με την Ουνιόν (1:1), την Κολωνία (3:1), τη Βόλφσμπουργκ (1:1) και την Μάιντς (3:2). Έτσι τα «πουλάρια» ανέβηκαν στην έκτη θέση, μόλις ένα βαθμό πίσω από την κορυφή-4.

ΡΜ Λειψίας

Ενώ η ΡΜ Λειψίας με 13 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 12:3 προσωρινά ηγείται την κατάταξη. Οι «ταύροι» έκαναν το μοναδικό τους λάθος στο παιχνίδι με την Μπάγερ Λεβερκούζεν (1:1). Σε άλλες περιπτώσεις, νίκησαν την Μάιντς 3:1, τη Σάλκε 4:0, την Άουγκσμπουργκ 2:0 και την Χέρτα Βερολίνου 2:1, δηλώνοντας σοβαρά τις φιλοδοξίες πρωταθλήτριας.

Πρόβλεψη

Την παραμονή και οι δύο ομάδες απέτυχαν να κερδίσουν το Champions League, οπότε η διάθεσή τους δεν είναι καθόλου ιδανική. Και αφού η Γλάντμπαχ είχε μια μέρα περισσότερη ξεκούραση, της δίνω ένα μικρό πλεονέκτημα σε αυτό το ζευγάρι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: η Γλάντμπαχ δε θα χάσει με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *