The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γλάντμπαχ εναντίον Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

DORTMUND, GERMANY - DECEMBER 21:  Marco Reus of Borussia Dortmund (11) celebrates with his team mates after scoring his side's second goal during the Bundesliga match between Borussia Dortmund and Borussia Moenchengladbach at Signal Iduna Park on December 21, 2018 in Dortmund, Germany. (Photo by Lars Baron/Bongarts/Getty Images)

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπορούσι Παρκ

Ο δεύτερος γύρος της Μπουντεσλίγκα ξεκινά με την αναμέτρηση Γλάντμπαχ εναντίον Ντόρτμουντ.

Η Γλάντμπαχ είναι σε καλή κατάσταση

Η Γλάντμπαχ είναι ασταμάτητη αυτό το ημερολογιακό έτος, με 3 νίκες και μία ισοπαλία. Μόνο με τη Στουτγάρδη  έχασαν βαθμούς  (2:2), όπου οι Σουαβιανοί ισοφάρισαν σε 90 + 6 λεπτά από το πέναλτι. Η ομάδα έπαιξε τον τελευταίο της αγώνα εναντίον της Βέρντερ Βρέμης, έχοντας κερδίσει σκληρή νίκη 1:0. Προς το παρόν, ο σύλλογος είναι έβδομος στην κατάταξη, αν και είναι μόνο ένα βαθμό πίσω από το top-4. Στην αρχή της σεζόν η Γλάντμπαχ έδινε μεγάλη προσοχή στο Champions League, άξιζε τον κόπο, ο σύλλογος προκρίθηκε από έναν ισχυρό όμιλο στα πλέι οφ. Πέντε παίκτες θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα για διάφορους λόγους.

Συνήθως ασταθείς «σφίγγες»

Η Ντόρτμουντ άρχισε επίσης καλά φέτος, νίκησε τη Βόλφσμπουργκ και την ΡΜ Λειψίας, φάνηκε ότι σε λίγο θα φτάσει την Μπάγερν Μονάχου. Αλλά μετά συνέβη η συνηθισμένη εικόνα, έχασαν βαθμούς με το αουτσάιντερ Μάιντς 1:1, στον τελευταίο γύρο σημειώθηκε ήττα από την Λεβερκούζεν 1:2. Η ομάδα είναι και πάλι ασταθής, γι’ αυτό είναι η τέταρτη στην Μπουντεσλίγκα. Υπάρχει ακόμη ένας ολόκληρος δεύτερος γύρος μπροστά, αλλά οι πιθανότητες για τίτλο στο πρωτάθλημα φαίνονται θαμπές, καθώς η διαφορά από την πρώτη Μπάγερν Μονάχου αποτελεί 10 βαθμούς. Αξίζει να θυμηθούμε ότι οι «σφίγγες» έφτασαν επίσης στα πλέι οφ του Champions League, κερδίζοντας το κουαρτέτο τους. Λόγω τραυματισμών η ομάδα δεν θα βοηθηθεί από τέσσερις παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των Hazard και Witzel.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους στον πρώτο γύρο, τότε η ομάδα του Ντόρτμουντ κέρδισε μεγάλη νίκη με σκορ 3:0.

Πρόβλεψη

Όπως δείχνουν οι στατιστικές, οι ισχυρότεροι σύλλογοι της Μπουντεσλίγκα παίζουν αποτελεσματικά ο ένας τον άλλον αυτή τη σεζόν. Είναι λογικό να περιμένουμε πολλά γκολ από τον επερχόμενο αγώνα. Στα χαρτιά, οι φιλοξενούμενοι είναι μικρό φαβορί, αν και οποιοδήποτε αποτέλεσμα μπορεί να καταγραφεί εδώ. Προσφέρουμε να στοιχηματίσετε στο σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *