The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γλάντμπαχ εναντίον Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияM-БоруссияД-02.03b

Κύπελλο Γερμανίας

Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Mönchengladbach. Στάδιο Borussia Park

Στα πλαίσια των 8 του Γερμανικού Κυπέλλου θα διεξαχθεί αγώνας μεταξύ της Γλάντμπαχ και της Ντόρτμουντ.

Γλάντμπαχ

Εάν την περασμένη σεζόν η Γλάντμπαχ τερμάτισε επιτυχώς στη ζώνη του Champions League, τώρα βρίσκεται στη μέση της κατάταξης και κάθε εβδομάδα χάνει τις πιθανότητές της να μπει σε ευρωπαϊκά κύπελλα. Όσο για το Εθνικό Κύπελλο, εδώ τα «μουλάρια» δεν αντιμετώπισαν καμία αντίσταση από τους Oberneuland (8:0), Elfsberg (5:0) και Στουτγκάρδη (2:1).

Ντόρτμουντ

Σε παρόμοια στάδια του διαγωνισμού τα θύματα της Ντόρτμουντ ήταν οι Duisburg (5:0), Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ (2:0) και Πάντερμπορν (3:2). Παράλληλα οι «σφίγγες» παίζουν στο Champions League, όπου βρίσκονται κοντά στους προημιτελικούς. Ενώ στην Μπουντεσλίγκα οι παίκτες του Τέρζιτς, ακόμη και μετά τη νίκη 3:0 εναντίον της Αρμίνια, κατέχουν μόνο την έκτη θέση.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά οι φιλοξενούμενοι φαίνονται λίγο προτιμότεροι, αλλά η Γλάντμπαχ μπορεί εύκολα να επωφεληθεί από τα σοβαρά προβλήματά τους στην άμυνα. Η πρόβλεψή μου είναι: σε μια θεαματική αναμέτρηση και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν τουλάχιστον μία φορά με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *