The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γλάντμπαχ εναντίον Ντόρτμουντ: προγνωστικά για στοίχημα

БоруссияМ-БоруссияД-25.09

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπορούσια Παρκ

Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας την πρόβλεψη για τον αγώνα Γλάντμπαχ – Ντόρτμουντ, οι αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους στον έκτο γύρο της Bundesliga, ποιος θα είναι πιο δυνατός αυτή τη φορά;

Η Γκλάντμπαχ είναι ήδη μεταξύ των αουτσάιντερ

Η Γλάντμπαχ σίγουρα έχει θέσει ως στόχο να παλέψει για την πρώτη 4άδα, αλλά η αρχή δεν φαίνεται αισιόδοξη, με μόλις τέσσερις βαθμούς να σημειώθηκαν σε πέντε συναντήσεις. Στον πρώτο γύρο, σε έναν άξιο αγώνα, αντέξανε εντός έδρας με την Μπάγερν Μονάχου και στη συνέχεια ακολούθησαν τρεις ήττες σε τέσσερις αγώνες. Ο αγώνας του τελευταίου γύρου χάθηκε από την Άουγκσμπουργκ με σκορ 0:1. Τώρα δεν μένει τίποτα άλλο από το να βγουν σταδιακά από τα υπόγεια του βαθμολογικού πίνακα του τουρνουά. Πέντε παίκτες δεν θα βοηθήσουν την ομάδα λόγω τραυματισμών.

Οι «σφίγγες» είναι εν κινήσει

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ κατατάσσεται στην τρίτη θέση της Bundesliga, μόλις έναν βαθμό πίσω από την κορυφαία Μπάγερν Μονάχου και τη Βόλφσμπουργκ. Οι «σφίγγες» έχουν κερδίσει τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας 17 γκολ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Στον τελευταίο γύρο νίκησαν εντός έδρας την Ούνιον Βερολίνου με σκορ 4:2. Ο Έρλινγκ Ολάντ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα με 7 γκολ και 4 ασίστ. Το ιατρείο του συλλόγου παραμένει υπερπλήρες με τραυματισμένους και έχει εννέα ποδοσφαιριστές.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Ντόρτμουντ κέρδισε 13 αγώνες από τους τελευταίους 14. Οι ομάδες αντάλλαξαν τις εντός έδρας νίκες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν. Οι «σφίγγες» κέρδισαν 3:0, ενώ η Γκλάντμπαχ απάντησε με 4:2, υπήρξε επίσης ένας προημιτελικός αγώνας του εθνικού κυπέλλου, όπου τη νίκη πανηγύρισε ο σύλλογος από το Ντόρτμουντ.

Πρόβλεψη

Συναντιούνται δύο φιλόδοξες ομάδες, ακόμα κι αν η εκκίνηση για την Γκλάντμπαχ είναι ανεπιτυχής, ο σύλλογος είναι επικίνδυνος. Περιμένουμε παιχνίδια με αντεπιθέσεις και μεγάλο αριθμό γκολ. Στους φορείς στοιχημάτων το φαβορί είναι οι φιλοξενούμενοι, κάτι που εξηγείται από την καλύτερη φόρμα  και την υψηλότερη θέση στο πρωτάθλημα. Θεωρούμε κατάλληλο εδώ το στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 3,5 με απόδοση 1,97.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *