The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γλάντμπαχ εναντίον Μάιντς: πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияМ-Майнц-03.04_cr

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022, 6:30 μ.μ.

Γλάντμπαχ Παρκ

Το απόγευμα της Παρασκευής ξεκινά ο νέος γύρος στην 1η Bundesliga και, ως συνήθως, η μερίδα του λέοντος έμεινε για το Σάββατο. Αλλά την Κυριακή, είχαν προγραμματιστεί μερικοί αγώνες. Αργότερα από όλους, μόνο το βράδυ του δεύτερου Σαββατοκύριακου, η τοπική Γλάντμπαχ και Μάιντς θα παίξουν μεταξύ τους στο Μενχενγκλάντμπαχ. Θα κερδίσουν 3 βαθμούς οι γηπεδούχοι με δυνατή μεσαία ομάδα της κατηγορίας; Η ομάδα των συντακτών του ιστότοπου ετοίμασε μια πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 4 Σεπτεμβρίου 2022.

Η Γλάντμπαχ παίζει τώρα υπό την ηγεσία του πρώην προπονητή της Κράσνονταρ

«Τα πουλάρια»  σχετικά πρόσφατα, υπό τον Marco Rosa, κατέλαβαν την 4η θέση στην Bundesliga και έφτασαν στο Champions League. Σε μια τέτοια αντίθεση, οι 45 βαθμοί και, κατά συνέπεια, η 10η θέση στον τελικό βαθμολογικό πίνακα του γερμανικού πρωταθλήματος, εκλήφθηκαν φυσικά ως αποτυχία. Και οδήγησε σε μια νέα αλλαγή του τεχνικού. Έβαλαν τον Ντάνιελ Φάρκε, ευτυχώς έμεινε ελεύθερος αφού έφυγε από το ρωσικό κλαμπ στις αρχές της άνοιξης. Μέχρι στιγμής, αυτός ο τεχνικός καταφέρνει μια χάρα στη νέα του θέση: 9-1 στο κύπελλο, 8 βαθμούς στους 4 πρώτους γύρους της Bundesliga. Ήταν η Γλάντμπαχ που σταμάτησε την Μπάγερν Μονάχου παίζοντας 1-1 στο Μόναχο. Ήρωας δεν ήταν καν ο Μάρκους Τουράμ που είχε ήδη πετύχει το 3ο γκολ στην κλήρωση, αλλά ο Σόμμερ. Οι 19 αποκρούσεις του είναι ένα νέο ρεκόρ κατηγορίας.

Η Μάιντς ξεκίνησε αξιοπρεπώς τη νέα κλήρωση

Η Μάιντς υπό τον Μπο Σβένσον θα μπορούσε να γίνει «σκληρό καρύδι». Την τελευταία σεζόν πάλεψαν ακόμη και για κάποιο διάστημα για να προκριθούν στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, ωστόσο στο τέλος τερμάτισαν στην 8η θέση, αν και 6 βαθμούς πίσω από την Κολωνία. Φαίνεται ότι στη νέα κλήρωση, η ομάδα και ο τεχνικός της είναι πρόθυμοι και ικανοί να συνεχίσουν τον αγώνα τους για επιστροφή στη διεθνή σκηνή. Έχοντας κάνει ζέσταμα στο κύπελλο με την Erzgebirge (3-0 εκτός), η Μάιντς κατάφερε να νικήσει εντός έδρας τους Μπόχουμ και Άουγκσμπουργκ με το ίδιο σκορ 2-1 και έπαιξε ισοπαλία χωρίς τέρματα εντός έδρας με τη φιλόδοξη Ούνιον Βερολίνου. Όμως, το περασμένο Σάββατο, απέτυχαν ολοκληρωτικά, καταφέρνοντας να χάσουν τρεις φορές από τη Λεβερκούζεν η οποία βρίσκεται σε κρίση αυτό το καλοκαίρι.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Γλάντμπαχ είχε μια σειρά από 8 αγώνες χωρίς ήττα, συμπεριλαμβανομένων 5 νίκες στη σειρά. Όμως τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους, η Μάιντς σκόραρε εκτός έδρας 2-1. Και οι δύο αγώνες του περασμένου γερμανικού πρωταθλήματος έληξαν ισόπαλοι 1-1.

Πρόβλεψη

Η Γλάντμπαχ είναι καλή και προφανώς θα προσπαθήσει να κερδίσει, αλλά και η Μάιντς δείχνει σταθερή. Περιμένουμε έναν σκληρό και, ίσως, όχι τον πιο θεαματικό, ποντάρουμε στο τελικό «under 3,0» (απόδοση 1,77).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *