The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γλάντμπαχ εναντίον Άιντραχτ: προγνωστικά για στοίχημα

Айнтрахт-Бавария-20.02b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπορούσια Παρκ

Στη Γερμανία αυτή την εβδομάδα θα κλείσει ο 1ος γύρος του πρωταθλήματος. Φαίνεται ότι εξαιτίας αυτού αποφάσισαν να το κάνουν τόσο ενεργά. Ο προτελευταίος γύρος ξεκινά την Τρίτη, αλλά τα κύρια γεγονότα του είναι προγραμματισμένα για την Τετάρτη. Θα παίξουν και δύο ομάδες, οι οποίες, ίσως, απογοήτευσαν σοβαρά αυτή τη σεζόν: στη Μενχενγκλάντμπαχ η τοπική Γλάντμπαχ θα παίξει εναντίον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ποιος μπορεί τελικά να ευχαριστήσει τους οπαδούς;

Η Γλάντμπαχ δεν θα φτάσει σε αγώνα επιβίωσης, αλλά όλα είναι πολύ άσχημα

Τα «μουλάρια» έπαιξαν στα πλέι οφ του Champions League την περασμένη σεζόν. Η ομάδα βρίσκεται τώρα στο τελευταίο τρίτο του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga 1. Τα προβλήματα την περασμένη άνοιξη συνδέονταν με το γεγονός ότι ο Μάρκο Ρόζε γνώριζε ήδη ότι μετακόμισε στη Ντόρτμουντ το καλοκαίρι. Αλλά εδώ και σχεδόν μισό χρόνο ο Άντι Χιούτερ εργάζεται εδώ, αλλά, για να το θέσω ήπια, δεν έχει βελτιώσεις. Φαινόταν ότι στα τέλη Οκτωβρίου – Νοεμβρίου υπήρχε μια πολυαναμενόμενη άνοδος. Αλλά ήδη τρεις φορές στη σειρά η φιλόδοξη ομάδα χάνει. Καθώς χάνει πολλά, και από την Κολωνία, την Φράιμπουργκ και την ΡΜ Λειψίας.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έπεσε επίσης τη φετινή σεζόν

Οι «αετοί’ το 2020/2021 ήταν ακριβώς η ομάδα του Άντι Χιούτερ. Και, καταλαβαίνοντας ότι χάνουν τον Μάρκο Ρόζε, τα αφεντικά των «μουλαριών» έκαναν επίσης επιτυχημένες διαπραγματεύσεις με τον Αυστριακό τεχνικό την άνοιξη. Αυτό, όπως πολλοί πιστεύουν, και έσπασε το παιχνίδι του συλλόγου, ότι η άνοιξη ξεκίνησε με σιγουριά στην πρώτη τετράδα. Ως αποτέλεσμα, ο εκπρόσωπος της Φρανκφούρτης επί του Μάιν δεν κατάφερε να περάσει στο Champions League. Βέβαια οι Γερμανοί ήταν επιτυχημένοι στο Europa League: 12 βαθμούς και 1η θέση σε έναν αρκετά δύσκολο όμιλο. Εδώ στο εγγενές πρωτάθλημα η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν είναι τόσο καλή. Η ομάδα, που προβλεπόταν ότι θα παλέψει σχεδόν για τη θέση 3-4, θα συναντήσει τα Χριστούγεννα γενικά στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα. Αν και το 5-2 στο «σουτ» με τη Λεβερκούζεν πρέπει να εμπνέει, ειδικά από τη στιγμή που την Κυριακή οι «αετοί» έχαναν 2 γκολ μέχρι το 22ο λεπτό.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Γλάντμπαχ δεν έχει χάσει από την Άιντραχτ εδώ και σχεδόν 3 χρόνια. Σε 6 συναντήσεις κέρδισε τέσσερις φορές, μία φορά εκτός έδρας κιόλας. Οι «αετοί» έχουν περιοριστεί μέχρι στιγμής σε μερικές ισοπαλίες στην έδρα τους.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες είναι σταθερές στην αστάθειά τους. Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: το κοινό σίγουρα δεν θα βαρεθεί. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε στο «σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,727.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *