The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γκρέμιο εναντίον Ντεφενσόρ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 24 Μαΐου 2018. Εύκολα τρία σημεία για τους Βραζιλιάνους

Gremio-DefensorSp-24.05

Κόπα Λιμπερταδόρες

Φάση των ομίλων – Όμιλος Α – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018, 1:15 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα ντο Γκρέμιο

Την Τετάρτη, στο πλαίσιο του ομίλου Α του Κόπα Λιμπερταδόρες, θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα με τη συμμετοχή του σημερινού ιδιοκτήτη του τουρνουά. Θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει την υψηλή του θέση με νίκη επί του αντιπροσώπου της Ουρουγουάης.

Γκρέμιο

Οι μαύροι-μπλε βρίσκονται στην πρώτη θέση στον όμιλό τους με τους εξής δείκτες: τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και διαφορά γκολ 12-2. Ενώ οι στατιστικές των εντός έδρας αγώνων των Βραζιλιανών εντυπωσιάζουν ακόμα περισσότερο: δύο νίκες με συνολικό σκορ 9:0! Σε περίπτωση επιτυχούς εμφάνισης στο παιχνίδι με την Ντεφενσόρ, οι παίκτες του Renato Gaushu εγγυώνται την πρώτη θέση στον όμιλο. Αυτό είναι ένα καλό κίνητρο για να δείξουν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και για άλλη μια φορά να αποδείξουν το πλεονέκτημα των βραζιλιάνικων συλλόγων πάνω στην Ουρουγουάη.

Ντεφενσόρ

Η Ντεφενσόρ είναι τρίτη στο βαθμολογικό πίνακα, χωρίς να διεκδικεί την πρόκριση στο γύρο των πλέι-οφ του Κόπα Λιμπερταδόρες. Όμως, σε περίπτωση διατήρησης της θέσης της, μπορεί να προκριθεί στο Κύπελλο της Νότιας Αμερικής (αναλογικό του Γιουρόπα Λιγκ). Για να γίνει αυτό, οι Ουρουγουανοί πρέπει να παίξουν όχι χειρότερα από τη Μονάγκας. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι και τους δύο αγώνες του ομίλου τα αουτσάιντερ θα παίξουν εκτός έδρας, δεν πρέπει να περιμένουμε για σοβαρές αλλαγές.

Πρόβλεψη

Το ισχυρό παιχνίδι της Γκρέμιο στην έδρα της και το κίνητρό της να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο είναι οι κύριοι παράγοντες της πιθανής νίκης των γηπεδούχων στον επερχόμενο αγώνα. Πιθανών η Σπόρτινγκ θα αποφύγει τη συντριπτική ήττα ή θα καταφέρει να σκοράρει γκολ κιόλας. Αλλά δεν θα μπορέσουν να υπερισχύσουν των Βραζιλιανών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα Γκρέμιο – Ντεφενσόρ: “Οι στόχοι και στα δύο ημίχρονα” με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *