The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γκοροντέγια εναντίον ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Городея-БАТЭ-25.04b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Σάββατο, 25 Απριλίου 2020, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Gorodeya Stadium

Μετά από δύο ήττες στην αρχή η Γκοροντέγια δεν χάνει βαθμούς εδώ και σε τρεις γύρους, έχοντας φτάσει πολύ κοντά στα φαβορί του πρωταθλήματος. Θα καταφέρουν οι γηπεδούχοι να επεκτείνουν το σερί τους χωρίς ήττες στον αγώνα με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, που ψάχνει να βρει τον εαυτό της;

Γκοροντέγια

Η σεζόν που παίζουν οι παίκτες της Γκοροντέγια μοιάζει περισσότερο με κούνια. Στην αρχή η ομάδα του Ολέγκ Ράντουσκο έχασε δύο συνεχόμενους αγώνες, αφού δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε μία φορά στη Βίτεμπσκ (0:1) και στη Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ (0:2). Κατάφεραν να λιώσουν την κατάρα στον τρίτο γύρο στο Μπομπρουίσκ (1:0), και στη συνέχεια με το ίδιο ελάχιστο σκορ νικήθηκαν Ντιναμό Μινσκ και το ξαφνικό φαβορί του πρωταθλήματος Energetik-BGU Μινσκ. Στους περισσότερους αγώνες η Γκοροντέγια ακολουθεί προσεκτική τακτική: όλη την προσοχή είναι συγκεντρωμένη στην άμυνα του δικού της τέρματος, βασίζονται στις απότομες επιθέσεις και αντεπιθέσεις. Μέχρι στιγμής αυτό φέρνει αποτελέσματα. Η Γκοροντέγια σημείωσε εννέα βαθμούς και τώρα βρίσκονται στην τέταρτη θέση.

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

Οι «κίτρινομπλε» είχαν το πιο καταστροφικό ξεκίνημα στην ιστορία του συλλόγου: δύο ήττες από την Energetik-BGU Μινσκ (1:3) και από τη Σλάβια Μόζιρ (1:2). Μετά από αυτό οι παίκτες του Κυρίλλ Αλσέφσκι άρχισαν να φτιάχνουν σταδιακά το παιχνίδι τους, κάθε φορά ενεργώντας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο γήπεδο. Η πρώτη επιτυχία ήταν η ελάχιστη νίκη επί του νεοφερμένου της Πρέμιερ Λιγκ Brest Rukh (1:0), και στη συνέχεια η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ νίκησε συντριπτικά εκτός έδρας τη Μινσκ (3:0) Στον προγούμενο γύρο οι παίκτες του Μπορίσοφ φιλοξενούσαν την ισχυρή Τορπέντο Ζοντίνο. Οι γηπεδούχοι είχαν πλεονέκτημα, αλλά δεν σημείωσαν γκολ, δεν βοήθησε ακόμη και το πέναλτι που δόθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (0:0). Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ έχει επτά βαθμούς στο ενεργητικό και τώρα βρίσκεται στην όγδοη θέση στην κατάταξη.

Πρόβλεψη

Οι φιλοξενούμενοι σε αυτό το ματς σκοπεύουν να ενεργήσουν από τη θέση του φαβορί, αλλά δεν θα είναι εύκολο για αυτούς να σπάσουν την άμυνα της Γκοροντέγια. Μέχρι στιγμής, μόνο η Μινσκ, που παίζει πολύ χάλια στην πίσω γραμμή, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις επιθέσεις των παικτών από το Μπορίσοφ, όλοι οι υπόλοιποι δεν έχασαν περισσότερα από ένα γκολ. Δεν πρέπει να περιμένουμε αφθονία των γκολ σε αυτό το ματς σίγουρα, σας συμβουλεύω να ποντάρετε στο σύνολο είναι κάτω από 2. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,0 με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *