The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γκλάντμπαχ εναντίον Στουτγάρδη: πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияМ-Штутгарт-04.11

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2022, 9:30 μ.μ.

Μπορούσια Παρκ

Την Παρασκευή, αμέσως μετά το τέλος της φάσης των ομίλων του Europa League και του Conference League, ξεκινά ένας νέος γύρος στα εθνικά πρωταθλήματα. Ήδη κατά παράδοση ο πρώτος αγώνας του νέου γύρου θα διεξαχθεί επίσης στην Bundesliga 1. Αυτή τη φορά η Γκλάντμπαχ και η Στουτγάρδη θα παίξουν πρώτες μεταξύ τους. Ποιος είναι πιο δυνατός σε αυτό το ζευγάρι αυτή τη στιγμή; Οι ειδικοί του ιστότοπου έκαναν μια πρόβλεψη για τον αγώνα στις 4 Νοεμβρίου 2022.

Η Γκλάντμπαχ ξεκίνησε καλά, αλλά δεν κράτησε πολύ

«Τα πουλάρια» απέτυχαν την περασμένη σεζόν. Και για να διασφαλιστεί η πρόοδος, η επιστροφή σε ένα λίγο-πολύ αξιοπρεπές επίπεδο, κλήθηκε ο Daniel Farke το καλοκαίρι. Ο πρώην τεχνικός της Νόριτς (και λίγο της Κράσνονταρ, αλλά ο Γερμανός δεν έμεινε για πολύ καιρό εκεί) ξεκίνησε με αξιοπρέπεια. Η νέα του ομάδα πήγε σε ένα σερί 4 αγώνων αήττητο, με δύο νίκες εντός και μια ισοπαλία εκτός έδρας. Και μετά, έχοντας αρχίσει να χάνει, κατάφερνε να κερδίζει λίγο-πολύ βαθμούς. Αλλά από τα μέσα Οκτωβρίου, τα αποτελέσματα έχουν επιδεινωθεί αισθητά. Εδώ και ο αποκλεισμός από το κύπελλο μετά το 1-2 με την Ντάρμσταντ, και μόλις 1 βαθμό σε 2 γύρους της Bundesliga (2-2 με Βόλφσμπουργκ, 1-3 με Άιντραχτ). Υπήρχαν ελπίδες ότι θα ήταν δυνατό να ανατραπεί η κατάσταση με την Ουνιόν Βερολίνου, αλλά στο Βερολίνο οι γηπεδούχοι πέτυχαν μια νίκη με δυναμική θέληση με γκολ στο 7ο πρόσθετο λεπτό.

Η Στουτγάρδη ανέβασε ρυθμούς μετά την αλλαγή προπονητή

Οι «Σουηβοί», υπό τον Pellegrino Matarazzo, κατάφεραν να επιστρέψουν από την Bundesliga 2. Και μάλιστα δύο φορές κατάφεραν να παραμείνουν στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. Βέβαια αν το 2020/2021 ο νεοφερμένος είχε πολύ καλά αποτελέσματα, στην επόμενη κλήρωση μόνο στο τέλος, λόγω της νίκης στον τελευταίο γύρο, κατάφερε να πηδήξει στη 15η, σωτήρια θέση. Αλλά δεν ανέβασαν δυναμική ακόμα και μετά, ναι, υπήρξαν 5 ισοπαλίες στους 6 εναρκτήριους γύρους της Bundesliga, αλλά δεν μπορούσαν να κερδίσουν μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου. Μόνο με νέο τεχνικό, τον Βίμερ, τελικά σημείωσαν το 4-1 με την Μπόχουμ. Και μετά νίκησαν την Αρμίνια με 6-0 στο Κύπελλο και στις 29 Οκτωβρίου κατάφεραν να σημειώσουν το 2-1 εντός έδρας με την Άουγκσμπουργκ. Αυτό τους επέτρεψε να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά θα μπορέσουν να αποκτήσουν βάση σε αυτό το επίπεδο;

Προηγούμενοι αγώνες

Η Στουτγάρδη έχει χάσει μόνο 1 από τα 6 τελευταία ματς και αυτό στο κύπελλο. Στο τελευταίο πρωτάθλημα της Γερμανίας, η Γκλάντμπαχ κέρδισε μόλις 1 βαθμό σε 2 αναμετρήσεις.

Πρόβλεψη

Η Γκλάντμπαχ θα προσπαθήσει να κερδίσει, αλλά είναι ασταθής, ενώ η Στουτγάρδη χρειάζεται επιτυχία. Ποντάρουμε στο «over 3,0» με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *