The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γκλάντμπαχ εναντίον ΡΜ Λειψίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияД-БоруссияМ-20.02

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022, 7:30 μ.μ.

Μπορούσια Παρκ

Αρκετά έντονο θα είναι το γερμανικό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου. Θα στεφθεί από μονομαχία, η οποία βγήκε για ξεχωριστή, βραδινή ώρα. Η Γκλάντμπαχ θα παίξει με την ΡΜ Λειψίας. «Πουλάρια» εναντίον «ταύρων» – ποιος θα κερδίσει; Το κοινό του ιστότοπου ετοίμασε μια πρόβλεψη για τον σημαντικό ποδοσφαιρικό αγώνα στις 17 Σεπτεμβρίου 2022.

Η Γκλάντμπαχ επιβραδύνει μετά από ένα καλό ξεκίνημα

«Τα πουλάρια» την περασμένη σεζόν δεν μπόρεσαν παρά να κλείσουν το top-10 της τελικής βαθμολογίας. Φυσικά, δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητο και η διοίκηση έβαλε στοίχημα στον Daniel Farke. Ο πρώην προπονητής της Νόριτς και της Κράσνονταρ ξεκίνησε καλά σε νέα θέση, κάνοντας ντεμπούτο με 9-1 στο κύπελλο και σκοράροντας 7 βαθμούς στα 3 πρώτα ματς της Bundesliga. Μετά από αυτό, ήταν η Γκλάντμπαχ που σταμάτησε την ίδια την Μπάγερν Μονάχου, παίζοντας με την πρωταθλήτρια 1:1. Αλλά αδυνατεί να σκοράρει περαιτέρω. Ως αποτέλεσμα, η Μάιντς ηττήθηκε ελάχιστα εντός έδρας, με το μοναδικό γκολ του Άαρον Μάρτιν και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι από τη Μενχενγκλάντμπαχ κράτησαν το 0-0 στο γήπεδο της Φράιμπουργκ.

Η ΡΜ Λειψίας έχει ήδη καταφέρει να αλλάξει προπονητή αυτή τη σεζόν

Οι «ταύροι» απέτυχαν στην έναρξη και την τελευταία κλήρωση. Τότε ήρθε ο Domenico Tedesco και έγινε ήρωας: κατάφερε να ανεβάσει την ομάδα του στην 4η θέση του Champions League, με την κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας. Αλλά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, η ομάδα πραγματικά δεν μπόρεσε να δείξει σχεδόν τίποτα. 3:5 στο Σούπερ Καπ εντός έδρας με την Μπάγερν Μονάχου, 1 νίκη και 5 βαθμούς στους 5 πρώτους γύρους της Bundesliga, 0-4 στη Φρανκφούρτη-στο-Μάιν με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Όταν στη συνέχεια οι Γερμανοί έχασαν εντός έδρας 1:4 από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, ο πρώην προπονητής της Σπαρτάκ Μόσχας απολύθηκε. Αυτή η ανατροπή ωφέλησε τον σύλλογο, επειδή ο Μάρκο Ρόουζ, ο νέος προπονητής, μπόρεσε να κάνει το ντεμπούτο του με νίκη 3-0 εναντίον ενός από τους γίγαντες, την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι Γερμανοί είχαν καλή απόδοση στα μέσα της εβδομάδας στη Μαδρίτη. Φυσικά, στη Ρεάλ Μαδρίτης έλειπε ο Μπενζεμά, αλλά και πάλι κατάφερε να πετύχει μερικά γκολ στο τέλος και τελικά να εξασφαλίσει τη νίκη επί της ΡΜ Λειψίας.

Προηγούμενοι αγώνες

Για πολύ καιρό, η ΡΜ Λειψίας είχε ένα επιτυχημένο, αήττητο σερί με την Ντόρτμουντ. Αλλά και στις δύο τελευταίες σεζόν «τα πουλάρια» έμαθαν να κερδίζουν τουλάχιστον στην πατρίδα τους, την Μενχενγκλάντμπαχ.

Πρόβλεψη

Αν κρίνουμε από τις αποδόσεις, οι φιλοξενούμενοι θα είναι το φαβορί στη Μενχενγκλάντμπαχ. Αλλά είναι πολύ νωρίς για να βαθμολογήσουμε τους «ταύρους» τόσο ψηλά που είχαν έναν σκληρό αγώνα. Είναι καλύτερα να σταματήσουμε στο «over 2,5 γκολ» με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *