The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γκλάντμπαχ εναντίον Ουνιόν Βερολίνου: Πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияМ-УнионБерлин-31.05b

Μπουντεσλίγκα

Borussia-Park

Κυριακή, 31 Μαΐου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 31 Μαΐου, στο πλαίσιο του 29ου γύρου της Μπουντεσλίγκα, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση Μπορούσια Μενχενγκλαντμπαχ – Ουνιόν Βερολίνου, πρόβλεψη για τον αγώνα των οποίων προετοιμάστηκε από ειδικούς του πόρου μας.

Οι Βερολινέζοι περνάνε δύσκολα στην ελίτ

Η Ουνιόν Βερολίνου χρειαζόταν αυτή τη σεζόν απλώς να κρατήσει τη θέση στην ελίτ. Μέχρι στιγμής, όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, αλλά δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμη θέση στην Μπουντεσλίγκα για την επόμενη σεζόν. Στην κατάταξη ο σύλλογος καταλαμβάνει την 13η θέση με 4 βαθμούς χάντικαπ πάνω από τα πλέι-οφ. Η ομάδα σημείωσε μόνο έναν βαθμό στα τρία τελευταία παιχνίδια, έχοντας παίξει ισοπαλία με τον άμεσο ανταγωνιστή Μάιντς 1:1. Υπήρξαν επίσης ήττες από την Μπάγερν Μονάχου 2-0 και Χέρτα Βερολίνου 4-0, αλλά και οι δύο αντίπαλοι είναι τώρα σε άριστη κατάσταση. Οι πιθανότητες διατήρησης της θέση είναι υψηλές, αλλά δεν πρέπει να αποτύχει στο τέλος. Έξι παίκτες δεν θα μπορέσουν να παίξουν στον επερχόμενο αγώνα.

Η Γκλάντμπαχ προσπαθεί να μείνει στους τέσσερις

Η Μπορούσια Μενχενγκλαντμπαχ αγωνίζεται σκληρά για την πρώτη τετράδα, θέση στην οποία θα της επιτρέψει να παίξει στο Champions League. Μέχρι στιγμής η ομάδα καταλαμβάνει την τέταρτη θέση στην κατάταξη, αλλά είναι μπροστά από την πέμπτη Λεβερκούζεν μόνο με τη διαφορά τερμάτων. Η Γκλάντμπαχ σημείωσε 4 βαθμούς σε τρεις αγώνες μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Η Άιντραχτ ηττήθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα 3:1, αλλά εναντίον της Λεβερκούζεν η ομάδα απέτυχε, χάνοντας 3:1. Δεν κατάφερε να νικήσει κι έναν από τα αουτσάιντερ Βέρντερ Βρέμης στον τελευταίο γύρο 0:0. Πέντε παίκτες λόγω τραυματισμών θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα είναι σε βέλτιστη κατάσταση.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο οι κερκίδες βοήθησαν τους Βερολινέζους να νικήσουν τον αντίπαλο με σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Η Γκλάντμπαχ είναι πιο έμπειρη ομάδα και θεωρείται το φαβορί αυτής της συνάντησης, αν και περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα. Η Ουνιόν Βερολίνου είναι ένας σύλλογος που μπορεί να αντιστέκεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, δημιουργώντας προβλήματα για τον αντίπαλο. Δεν θα είναι εύκολο για την γηπεδούχος ομάδα να κερδίσει τρεις βαθμούς όπως φαίνεται. Θα διακινδυνεύσουμε να στοιχηματίσουμε στη νίκη της Ουνιόν Βερολίνου με χάντικαπ +1,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ουνιόν Βερολίνου με χάντικαπ +1,5  με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *