The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γκλάντμπαχ εναντίον Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

008-Borussia M'gladbach-BorussiaDortmund-18.05

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Μπορούσια Παρκ

Σάββατο, 18 Μαΐου 2019, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η κεντρική μονομαχία του τριακοστού τέταρτου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα πραγματοποιηθεί στο Μενχενγκλάντμπαχ, όπου θα συναντηθούν δύο Μπορούσιες – Γκλάντμπαχ και Ντόρτμουντ. Αλλά αν οι γηπεδούχοι παλεύουν μόνο για την κορυφή-4, οι φιλοξενούμενοι μπορούν κιόλας να διεκδικήσουν το τίτλο του πρωταθλήματος.

Μπορούσια Γκλάντμπαχ

Το τέλος του πρωταθλήματος η Γκλάντμπαχ παίζει σε μέσο επίπεδο. Τον τελευταίο μήνα κέρδισε 4:0 τη Νυρεμβέργη και 1:0 την Αννόβερο, έπαιξε ισοπαλία 2:2 με την Χόφενχαϊμ και έχασε 0:1 από τη Στουτγάρδη και 1:2 από τη ΡΜ Λειψίας. Ωστόσο, τα «πουλάρια» συνεχίζουν να κατέχουν τόσο πολυπόθητη τέταρτη θέση των βαθμολογιών. Τώρα έχουν 55 βαθμούς στο ενεργητικό τους, η διαφορά τερμάτων είναι 55:40.

Μπορούσια Ντόρτμουντ

Ενώ η Μπορούσια Ντόρτμουντ με 73 βαθμούς και τη διαφορά τερμάτων 79:44 έρχεται δεύτερη, δύο βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Στο τερματισμό οι «κιτρινόμαυροι» επίσης έπεσαν λίγο, με αποτέλεσμα ισοπαλία 2:2 με τη Βέρντερ και φιάσκο 2:4 από τη Σάλκε. Έτσι, η ενδεκάδα του Φαβρ ισοδυναμούσε το αποτέλεσμα των νικών 3:2 με την Φορτούνα, 4:0 με τη Φράιμπουργκ και 2:1 με στη Μάιντς.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι ήδη εξαιρετικά κουρασμένες, αλλά στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος πρέπει να δείξουν ό, τι μπορούν. Σε αυτή την περίπτωση λίγο περισσότερες πιθανότητες θριάμβου θα έχουν οι φιλοξενούμενοι, το επίπεδο των οποίων είναι ελαφρώς υψηλότερο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *