The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γκινγκάμπ εναντίον Μαρσέιγ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Guingamp-Marseille-11.05

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Δημοτικό Στάδιο Ρουντουρού

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018, 9:45 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της πλησιέστερης Παρασκευής θα είναι η αναμέτρηση του 37ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας μεταξύ Γκινγκάμπ και Μαρσέιγ. Το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης από τις εταιρείες στοιχημάτων θεωρούνται οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι, οι παίκτες του Ρούντι Γκαρσία, στο πλευρό τους είναι το υψηλό κίνητρο στο τουρνουά και η δυνατότητα να επιτυγχάνουν τους στόχους τους. Ενώ η Γκινγκάμπ μετά την ήττα από την Ντιζόν στον τελευταίο γύρο έχασε σχεδόν την ευκαιρία να αγωνιστεί για τη θέση στο Europa League, έτσι ώστε οι «κόκκινο-μαύροι» σε γενικές γραμμές απλά περιμένουν να τελειώσει η σεζόν.

Ισχυρός Απρίλιος

Τον Απρίλιο η Γκινγκάμπ έδειξε τέλειο επίπεδο του ποδοσφαίρου, η ομάδα του Kombuare κατάφερε να νικήσει την πρώην πρωταθλήτρια της Γαλλίας, τη Μονακό, να δώσει μάχη στο «Parc des Princes» στο νέο νικητή της γαλλικής ελίτ, την Παρί Σεν Ζερμέν. Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τους μελλοντικούς γηπεδούχους να επιβάλουν τον αγώνα στη Ρεν, Σάιντ Ετιέν και τη Νις, και μετά την ήττα στον τελευταίο γύρο από την Ντιζόν, κατέστη σαφές ότι η Γκινγκάμπu σίγουρα δε θα παίξει στην Ευρώπη για την επόμενη σεζόν.

Σε δύο μέτωπα

Η Μαρσέιγ εξακολουθεί να αγωνίζεται στα δύο μέτωπα, αυτή η γαλλική ομάδα έχει ακόμα την ευκαιρία να κερδίσει στον δεύτερο σημαντικότερο ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Ο τελικός του Europa League είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 16 Μαΐου. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο το επόμενο παιχνίδι αναβλήθηκε για την πλησιέστερη Παρασκευή. Προκειμένου να δοθεί στους παίκτες ευκαιρία να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν για τον σημαντικότερο αγώνα της σεζόν.

Πρόβλεψη

Σύμφωνα με τα γαλλικά πρότυπα η Μαρσέιγ έχει μία από τις καλύτερες αμυντικές γραμμές, η Μαρσέιγ απλά χρειάζεται να κερδίσει, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα σχεδόν θα πετάξει τους Νότιους από τον αγώνα για το top-3. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να ποντάρετε στο ατομικό σύνολο των γηπεδούχων. Πρόβλεψη για τον αγώνα: το ατομικό σύνολο της Γκινγκάμπ είναι κάτω από 1,5 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *