The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γκενκ εναντίον Αντβέρπ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Генк-Антверпен-20.05

Πρωτάθλημα Βελγίου – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Κρίσταλ Αρίνα

Το Βέλγιο επέστρεψε στην παράδοση του πρωταθλήματος πολλαπλών γύρων. Η Γκενκ, η τελευταία απειλή για την Μπριζ, αυτή τη φορά θα φιλοξενήσει την Αντβέρπ. Θα μπορέσουν οι φιλοξενούμενοι να εμποδίσουν τον Πολ Ονουάτσου και την παρέα του;

Η Γκενκ κατάφερε να έρθει στο φινάλε της σεζόν σε εξαιρετική κατάσταση

Τα «Buffaloes» μετά τον τίτλο του πρωταθλήματος έχασαν σοβαρά έδαφος την περασμένη σεζόν. Μόνο τώρα οι «καθηγητές» μπόρεσαν να δείξουν ένα καλό επίπεδο. ιδιαίτερα λαμπρή εμφάνιση έδειξε ο Πολ Ονουάτσου: ο Νιγηριανός διεκδίκησε ακόμη και τη «Χρυσή Μπότα», αλλά τον εμποδίζει ο συντελεστής του Βελγίου. Ο επιθετικός, ο οποίος μετακόμισε το 2019 από τη Midtjylland, έχει προσαρμοστεί τελείως στο Βέλγιο και έχει ήδη σκοράρει 33 γκολ. Επιπλέον, ο σκόρερ δεν επιβραδύνεται ακόμη και τώρα, όταν η ομάδα παίζει στον 2ο γύρο, με τους καλύτερους. Σκοράρει σταθερά γκολ σε 7 τελευταίες συναντήσεις του Jupiler League. Αυτό βοηθά την Γκενκ, η οποία έχει κερδίσει 10 από τους 12 βαθμούς στην τρέχουσα «σφαίρα», να αναπνέει στην πλάτη της Μπριζ.

Η Αντβέρπ δεν ήταν ιδιαίτερα έτοιμη για το παιχνίδι του 2ου σταδίου

Η Αντβέρπ, με την οποία ο Frank Verkauteren, πρώην μέντορας της Κρίλια Σοβέτοβ, εργάζεται από το 2021, είχε γενικά μια αξιοπρεπή σεζόν. Ήταν επίσης καλοί στο Γιουρόπα Λιγκ: νίκησαν την Τότεναμ στη φάση των ομίλων, έφτασαν στα πλέι οφ, ωστόσο, μετά αποκλείστηκαν μκρύνθηκαν από τη Ρέιντζερς Γλασκόβη. Και, το πιο σημαντικό, η ομάδα κατάφερε να βελτιωθεί ακόμη και σε σύγκριση με το τελευταίο πρωτάθλημα στην εγχώρια αρένα. Τότε ήταν 4η, ενώ στη την τρέχουσα κανονική σεζόν τελειώνουν με 60 βαθμούς, μόνο ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης, Μπριζ, είχε περισσότερους. Αλλά στα πλέι οφ η ομάδα δεν λάμπει. Ξεκίνησε την τρέχουσα φάση με ήττα εντός έδρας από την Γκενκ 2-3 (αν και λίγο νωρίτερα κέρδισε με το ίδιο σκορ), μετά την οποία σημείωσε ισοπαλία με τους Άντερλεχτ και Μριζ. Αλλά μετά από 3 ημέρες η πρωταθλήτρια εντός έδρας εκδικήθηκε, και τώρα η Αντβέρπ είναι τελευταία στο κουαρτέτο. Ωστόσο, οι «μωβ-λευκοί» έχουν τον ίδιο αριθμό βαθμών.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι αγώνες μεταξύ των ομάδων συνήθως είναι επίμονοι. Έχει ήδη αναφερθεί το γεγονός ότι οι ομάδες κατάφεραν να ανταλλάξουν νίκες με σκορ 3-2 την άνοιξη. Πριν από αυτό η Γκενκ δεν έχανε για 5 αγώνες στη σειρά: 2 νίκες των «καθηγητών» και 3 ισοπαλίες.

Πρόβλεψη

Φυσικά, δεν εξαρτώνται όλα από την Γκενκ. Αλλά το κλαμπ είναι σε καλή κατάσταση, οπότε είναι απίθανο να χάσει δυναμική. Η Αντβέρπ σίγουρα δεν είναι αντίπαλος σε αυτήν. Στοιχηματίζουμε στη νίκη των γηπεδούχων με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *