The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γκεζτεπέ εναντίον Ρίζεσπορ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Гёзтепе-Ризеспор-17.03b

Πρωτάθλημα Τουρκίας

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Göztepe Gürsel Aksel Stadı

Ο αριθμός των ποδοσφαιρικών αγώνων μειώνεται συνεχώς, ακόμη πριν από το Σαββατοκύριακο πολλά τουρνουά διακόπηκαν μαζικά. Την Τρίτη στον Παλαιό Κόσμο θα υπάρξει μόνο ένας ξεχωριστός αγώνας της Τουρκικής Σούπερ Λιγκ, μεταξύ Γκεζτεπέ και Ρίζεσπορ. Θα μπορέσουν οι φιλοξενούμενοι να κερδίσουν βαθμούς και να φύγουν από την ζώνη υποβιβασμού; Ο ιστότοπος έχει βγάλει την πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 17 Μαρτίου 2020.

Γκεζτεπέ – μεσαία ομάδα του τουρκικού πρωταθλήματος

“Gas Gas” στην προηγούμενη σεζόν, όχι χωρίς προβλήματα, διατήρησε θέση στο Σούπερ Λιγκ, η ομάδα ανέβηκε στην τελευταία 15η θέση, που επιτρέπει να μην υποβιβαστεί στην πρώτη κατηγορία. Τώρα η ομάδα έχει φύγει για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη. Αλλά ταυτόχρονα, με 34 βαθμούς μετά από 25 συναντήσεις οι παίκτες του Ilkhan Palut δεν απειλούνται εκείνους που κατέχουν θέσεις σε ευρωπαϊκά κύπελλα. Φαίνεται ότι η Γκεζτεπέ έχει ήδη αποφασίσει ότι δεν υπάρχει λόγο να αγωνιστεί σε αυτό το πρωτάθλημα. Στο δεύτερο μισό του χειμώνα ο σύλλογος είχε εξαιρετικό κομμάτι με 6 αγώνες χωρίς ήττα στη σειρά. Αλλά την άνοιξη “Gas Gas” σαν να σταματάει να παίζει: 3 ήττες στη σειρά με 0 γκολ. Θα ήταν κατανοητό αν το πρόγραμμα ήταν δύσκολο, αλλά η ομάδα, εκτός από την ισχυρή Ισταμπούλ, έχασε επίσης από την Κάισερισπορ και τον Κασίμπασα Σπορ Κουλουμπού, που βρίσκονται στο κάτω τρίτο της κατάταξης.

Ρίζεσπορ αγωνίζεται για την επιβίωση στο Σούπερ Λιγκ

«Τα γεράκια της Μαύρης Θάλασσας» ποτέ δεν έλαμπαν ιδιαίτερα. Το ανώτατο όριό τους ήταν η μοναδική συμμετοχή στο Κύπελλο Intertoto. Αλλά ακόμα την προηγούμενη σεζόν ήταν η μεσαία ομάδα στο Σούπερ Λιγκ. Τώρα η ομάδα αγωνίζεται συνεχώς για να μην κατέβει στην Α’ Κατηγορία ήδη αυτό το καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής μόνο η Κάισερισπορ, που φαίνεται ήδη απελπιστική, και η Άνκαραγκιουτζου έχουν ασθενέστερα αποτελέσματα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής η κατάσταση δεν είναι απελπιστική και το κυριότερο για τη Ρίζεσπορ είναι να κερδίσει βαθμούς όσο το δυνατόν πιο ενεργά. Για να εξασφαλίσουν αυτό, προσκάλεσαν στη θέση του προπονητή τον Unal Karaman. Αλλά μέχρι στιγμής, ούτε αυτός ούτε η καλή σύνθεση, ενισχυμένη το χειμώνα από τους Ουκρανούς, Boryachuk και Garmash, καθώς και το Milan Skoda από τη Σλάβια, δεν βοηθούν στην επιτυχία. Η Ρίζεσπορ πήρε μόνο 1 βαθμός στους τελευταίους 6 γύρους του πρωταθλήματος, και ακόμη νωρίτερα αποκλείστηκε από το κύπελλο. Το 2020 σημείωσε μόνο 1 νίκη σε δώδεκα παιχνίδια.

Προηγούμενοι αγώνες

Σε πρόσφατες συναντήσεις οι γηπεδούχοι, κατά κανόνα, δεν χάνουν. Σε 6 αγώνες – 4 νίκες και 2 ισοπαλίες, και το 2019 η Ρίζεσπορ πήρε 4 από τους 6 πιθανούς βαθμούς με γενική διαφορά τερμάτων 1:0.

Πρόβλεψη

Η ισχυρότερη ομάδα παίζει εντός έδρας. Αλλά το κίνητρο της Γκεζτεπέ δεν φαίνεται, οπότε η Ρίζεσπορ θα έχει πιθανότητες. Αυτό που δεν πρέπει να περιμένετε είναι αφθονία των γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *