The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γκέτεμποργκ εναντίον Ντέγκερφορς ΙΦ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Гётеборг-Дегерфорс-04.07

Πρωτάθλημα Σουηδίας

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022, 8:00 μ.μ.

Gamla Ullevi

Η Γκέτεμποργκ θα φιλοξενήσει την Ντεγέρφορς στον τελευταίο χρονολογικό αγώνα της δωδέκατης αγωνιστικής του σουηδικού πρωταθλήματος.

Γκέτεμποργκ

Δύο συνεχόμενες νίκες επί της Σούντσβαλ (2:0) και της Σείριους (2:1) ανέβασαν την Γκέτεμποργκ στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα και την έκαναν να ξεχάσει τις αστοχίες στις μονομαχίες με την ΑΙΚ (0:1), τη Βάρμπεργκ (1:1) και Έλφσμποργκ (1:3). Συνολικά τα Λιοντάρια κέρδισαν 17 βαθμούς, συμπληρωμένους με διαφορά τερμάτων 13:11.

Ντέγκερφορς

Ενώ η Ντέγκερφορς θα πρέπει να αντέξει έναν σκληρό αγώνα για την επιβίωση, γιατί με επτά βαθμούς στο ενεργητικό του και διαφορά τερμάτων 9:24, είναι μόλις δέκατη πέμπτη. Επιπλέον, μετά τη νίκη με 3:2 επί της Σούντσβαλ και 2:1 επί της Χέλσινγκμποργκ, οι Ερυθρόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι 1:1 με την ΑΙΚ, ενώ έχασαν 1:2 από τη Βάρμπεργκ και 0:2 από τη Μάλμε.

Πρόβλεψη

Σε αυτή την περίπτωση δίνω το πλεονέκτημα στην Γκέτεμποργκ, οι αγωνιστικές δυνατότητες της οποίας είναι πολύ μεγαλύτερες. Μετά από ένα μικρό γλίστρημα, τα Λιοντάρια επέστρεψαν στο δρόμο της νίκης, ενώ η Ντέγκερφορς δεν έμαθε ποτέ να παίζει εκτός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Γκέτεμποργκ με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *