The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους – Λάτσιο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Лацио-20.07b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2020, 10:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Allianz Stadium

Στον τελικό και ταυτόχρονα τον κεντρικό αγώνα του 34ου γύρου της Serie A, θα έχουμε να δούμε την αναμέτρηση Γιουβέντους – Λάτσιο, πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των ισχυρών ομάδων προετοιμάστηκε από τους ειδικούς μας.

Οι Τορίνιοι είναι κοντά σε ένα άλλο scudetto

Η Γιουβέντους για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν έβγαλε σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη. Όλοι οι αγώνες ήταν πολύ θεαματικοί, ήττα από τη Μίλαν 2:4, ισοπαλία με την Αταλάντα 2:2 και στον τελευταίο γύρο απέτυχαν να νικήσουν την Σασουόλο 3:3. Ακόμα και παρά αυτό το σερί, ο σύλλογος της «Γηραιάς Κυρίας» ηγείται στη Serie A με περιθώριο 6 πόντων και είναι μόνο πέντε γύροι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Κριστιάνο και οι συνέταιροί του δεν πρέπει να χάσουν ένα τέτοιο πλεονέκτημα, αν και η ομάδα εγείρει πολλά ερωτήματα. Θα δούμε αν η Γιουβέντους θα εκδικηθεί τους Ρωμαίους για τις αποτυχίες αυτής της σεζόν.

Η Λάτσιο απέτυχε να επιβάλει ανταγωνισμό για τον τίτλο

Για τη Λάτσιο η επανεκκίνηση ήταν πραγματικός εφιάλτης, δύο νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες ταυτόχρονα. Οι Ρωμαίοι έχουν να κερδίσουν εδώ και τέσσερις συνεχόμενους αγώνες, επιπλέον, έχουν σερί με τρεις ήττες από τη Μίλαν, Λέτσε και Σασουόλο, ενώ στον τελευταίο γύρο σημειώθηκε ισοπαλία με την Ουντινέζε 0:0. Η Λάτσιο είναι μόνο τέταρτη στην κατάταξη, δύο βαθμούς πίσω από τη δεύτερη θέση. Ενώ πριν από το διάλειμμα ο σύλλογος ήταν πίσω από την κορυφαία Γιουβέντους μόνο ένα βαθμό. Στην επερχόμενη μάχη ο Simone Inzaghi δεν θα μπορέσει να βασιστεί σε έξι παίκτες.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν συναντηθεί δύο φορές αυτή τη σεζόν, στην αρχή οι Ρωμαίοι κέρδισαν στη Σέριε Α με σκορ 3:1, με το ίδιο σκορ η Λάτσιο νίκησε τον αντίπαλό της στη μάχη για το Σούπερ Καπ Ιταλίας.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν σερί χωρίς νίκη και δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Είναι λίγο περίεργο να βλέπουμε αποδόσεις στις οποίες οι φορείς στοιχημάτων δίνουν υψηλή προτεραιότητα στην Γιουβέντους. Περιμένουμε να δούμε έναν απρόβλεπτο αγώνα στον οποίο οι Τορίνιοι θα περάσουν εξαιρετικά δύσκολα. Ας δώσουμε προσοχή στο γεγονός ότι οι δύο καλύτεροι σκόρερ του πρωταθλήματος, ο Ciro Immobile και ο Cristiano Ronaldo, θα είναι στο γήπεδο. Πιστεύουμε ότι ο αγώνας πρέπει να είναι αποτελεσματικός, το στοίχημά μας είναι το over είναι πάνω από 2,5 γκολ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *