The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Φιορεντίνα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

during the Serie A match between ACF Fiorentina and Juventus at Stadio Artemio Franchi on December 1, 2018 in Florence, Italy.

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020, 1:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Allianz Stadium

Στην Ιταλία το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Κυριακής θα είναι παραδοσιακά πλούσιο. Αλλά ο πρώτος αγώνας της ημέρας ξεχωρίζει: η Γιουβέντους και η Φιορεντίνα θα παίξουν στο Τορίνο. Από την πρωταθλήτρια περιμένουν μόνο τη νίκη, αλλά οι «βιολέτες» δεν σκοπεύουν να συνθηκολήσουν μπροστά στο βασικό τους αντίπαλο. Η πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα στις 2 Φεβρουαρίου του 2020 δημοσιεύεται στον ιστότοπο.

Η Γιουβέντους αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει δώρα από την Ίντερ

Η «Γηραιά Κυρία» βγήκε την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο του Σάο Πάολο, γνωρίζοντας ήδη ότι η Ίντερ είχε κάνει άλλο ένα λάθος (παρεμπιπτόντως, όπως κι ένας άλλος διώκτης της, η Λάτσιο, η οποία ολοκλήρωσε το ρωμαϊκό ντέρμπι 1-1). Και η πρωταθλήτρια είχε μια ωραία ευκαιρία να αυξήσει το κενό. Αντ’ αυτού, η Γιουβέντους επέτρεψε στους ανταγωνιστές να πλησιάσουν λίγο περισσότερο. Η μη επιτυχής για τον Μαουρίτσιο Σάρι  ήταν η επιστροφή στη Νάπολη, όπου, παρεμπιπτόντως, του δόθηκε μια «θερμή» υποδοχή. Η «Παρθενοπέι» έβαλε όλα τα δυνατά στο γήπεδο επίσης – κατάφερε να κερδίσει, παρά τη δική της παρατεταμένη κρίση: ο Ινσίνιε στην αρχή βοηθήθηκε από το Zelinsky και έπειτα σκόραρε κι ο ίδιος. Έτσι, ακόμη και το επόμενο, ήδη το 17ο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σέριε A, δεν εμπόδισε τη Νάπολι να νικήσει. Η Γιουβέντους τώρα πρέπει να αποκατασταθεί μπροστά στους οπαδούς της στο Alliance Arena.

Η Φιορεντίνα έχει την πιο έντονη εβδομάδα

Οι «βιολέτες» μόνο την Τετάρτη έπαιξαν αγώνα με την Ίντερ – αν και στο Κύπελλο Ιταλίας. Τώρα θα έχουν τη δεύτερη δύσκολη έξοδο, μετά το Μιλάνο στο Τορίνο. Η ομάδα της Φλωρεντίας έρχεται σ’ αυτό σε αρκετά καλή κατάσταση. Στους τελευταίους 4 γύρους, δηλαδή, μετά την αλλαγή του Montella στο Yakini, σταμάτησαν να χάνουν και σημείωσαν 8 βαθμούς από τις 12 πιθανούς και δεν έχασαν τρεις φορές στη σειρά. Επιτυχές ήταν το ταξίδι στη Νάπολι, η οποία κερδήθηκε 2-0. Και αυτό παρά το γεγονός ότι οι Boateng και Ribery, εμπειρία των οποίων υπολόγιζαν, είναι ακόμα τραυματισμένοι. Αλλά ανοίγονται νέα ονόματα: ο νεαρός Σέρβος επιθετικός, Ντούσαν Βλάχοβιτς, φαίνεται υπέροχος τώρα. Έχει ήδη καταφέρει να σκοράρει 4 γκολ, περισσότερο από τον Federico Chiesa. Η ανακάλυψη του Kalcho ήταν ο Castrovilli, ο οποίος έπαιξε την περασμένη σεζόν Κρεμονέζε στην B’ Κατηγορία. Αν και μία εβδομάδα πριν νοσηλεύτηκε ο Γκαετάνο.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Σεπτέμβριο η Φιορεντίνα ήταν σε θέση να επιβιώσει εντός έδρας στο Artemio Franchi – η συνάντηση έληξε με σκορ 0-0. Αλλά πριν από αυτό η Γιουβέντους κέρδισε 4 φορές στη σειρά.

Πρόβλεψη

Δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ο Ρονάλντο και οι συμπαίκτες του θα κάνουν δύο φορές λάθος στη σειρά, ειδικά με έναν αντίπαλο που πέρασε έπαιξε ένα δύσκολο αγώνα Κυπέλλου αυτή την εβδομάδα. Περιμένουμε νίκη από τη Γιουβέντους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,80.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *