The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Φιορεντίνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Фиорентина-22.12b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιουβέντους

Το ιταλικό ποδοσφαιρικό ημερολόγιο για το 2020 θα λήξει μεσοβδόμαδα με τον τελευταίο γύρο της Serie A πριν από το σύντομο χειμερινό διάλειμμα. Η πρωταθλήτρια θα παίξει μία από τους πρώτους εναντίον της Φιορεντίνα την Τρίτη το βράδυ. Θα μπορέσει ο κάτοχος του Scudetto να νικήσει την ομάδα που έρχεται στο Τορίνο με κίνητρα;

Η Γιουβέντους δεν φαίνεται προς το παρόν πειστική

Η «Γηραιά κυρία» αποφάσισε να αποχωρίσει τον Αλέγκρι, αλλά φαίνεται ότι στη θέση του Μασιμιλιάνο προσκαλούν οδυνηρά επικίνδυνους υποψηφίους. Ην αρχή έκαναν σκανδαλώδες στοίχημα στον Μαουρίτσιο Σάρι, τον πρώην προπονητή της Νάπολι. Μαζί του κατάφεραν να πάρουν άλλο ένα Scudetto, αν και όχι χωρίς προβλήματα. Αλλά η αποτυχία στο Champions League, με την ήττα από τη μέτρια Λυών ήδη στους 16, δεν συγχωρέθηκε. Ένας εξίσου αμφιλεγόμενος υποψήφιος τοποθετήθηκε στη θέση του. Βέβαια, ο Αντρέα Πίρλο είναι «δικός τους», θρύλος του συλλόγου και ένα μεγάλο όνομα στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο ως παίκτης, αυτή είναι τώρα η πρώτη του εμπειρία ως προπονητή,. Πριν από αυτό ο πρώην μέσος δεν πρόλαβε καν να συνεργαστεί με την ομάδα νέων. Ίσως περίμεναν την εμφάνιση των Ζιντάν και Γκουαρδιόλα, αλλά μέχρι στιγμής μοιάζει περισσότερο με την αρνητική εμπειρία του Ciro Ferrara που δεν κατάφερε στη θέση. Και με τον Πίρλο ο σύλλογος έχει ήδη χάσει πολλούς βαθμούς.

Η Φιορεντίνα καταρρέει ειλικρινά και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ορατό κενό

Οι «βιολέτες» θυμούνται ακόμα πώς έπαιξαν στο Champions League. Και ο σημερινός ιδιοκτήτης, Rocco Komisso, προσπάθησε να τους επαναφέρει σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Αλλά η περασμένη σεζόν έληξε στη συνηθισμένη θέση στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, μετά απ’ αυτό ο αρχηγός, Federico Chiesa, δραπέτεψε στη Γιουβέντους. Φαίνεται ότι είχε δίκιο: παρά το γεγονός ότι το ρόστερ παραμένει ισχυρό ακόμη και χωρίς αυτόν, ο σύλλογος από τη Φλωρεντία σπάνια κέρδιζε βαθμούς και δεν ανέβηκε πάνω από τον ισημερινό της κατάταξης. Ως αποτέλεσμα, όπως αναμενόταν, στον Yakini είπαν αντίο, λίγο περισσότερο από ένα μήνα πριν, στις αρχές Νοεμβρίου. Αποφασίστηκε να επιστραφεί αυτός που είχε ήδη κάνει τη Φιορεντίνα ισχυρή, τον Τσεσάρε Πραντέλι. Βέβαια έχει ήδη φήμη «χτυπημένου πιλότου» και μέχρι στιγμής την επιβεβαιώνει. Η νίκη στο κύπελλο επί της Ουντινέζε παραμένει η μόνη κατανοητή επιτυχία μέχρι στιγμής. 3 ήττες και 3 ισοπαλίες έφεραν τον σύλλογο ακόμη πιο κοντά στη ζώνη υποβιβασμού. Συνολικά στη Serie A δεν μπορούν να κερδίσουν εδώ και 8 αγώνες στη σειρά.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Γιουβέντους έχει ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα σε προσωπικές συναντήσεις: 10 νίκες από τις 12. Μόνο εντός έδρας λειτουργεί κάτι: 1 νίκη και 1 ισοπαλία, στο Τορίνο έχουν χαθεί 6 αγώνες στη σειρά. Ενώ στη Serie A οι «βιολέτες» χάνουν εκτός έδρας από το 2010.

Πρόβλεψη

Η «Γηραιά κυρία» ανεβάζει ρυθμούς σταδιακά, ενώ η Φιορεντίνα είναι πολύ χάλια. Στοιχηματίζουμε στη νίκη της Γιουβέντους με χάντικαπ -1 με απόδοση 1.6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *