The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Φιορεντίνα: προγνωστικά για στοίχημα

Ювентус-Фиорентина-06.11

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιουβέντους

Ο δωδέκατος γύρος της Serie A θα μας χαρίσει αναμέτρηση μεταξύ Γιουβέντους και Φιορεντίνα.

Γιουβέντους

Αυτή τη στιγμή η φιλόδοξη Γιουβέντους καταλαμβάνει την ταπεινωτική ένατη θέση με 15 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 15:15. Επιπλέον, μετά από καθημερινές νίκες επί της Τορίνο (1:0) και της Ρόμα (1:0), η «Γηραιά Κυρία» σκόνταψε στα επόμενα τρία ματς με την Ίντερ (1:1), τη Σασουόλο (1:2) και τη Βερόνα (1:2).

Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα επίσης δεν είναι σε τοπ φόρμα. Έχοντας νικήσει τους αουτσάιντερ Κάλιαρι (3:0) και Λα Σπέτσια (3:0), οι «βιολέτες» δεν κατάφεραν να επιβάλουν έναν άξιο ανταγωνισμό στις Νάπολι (1:2), Βενετία (0:1) και Λάτσιο (0:1). Παρόλα αυτά βρίσκονται σε μια λίγο πολύ αξιοσέβαστη έβδομη θέση, έχοντας κερδίσει 18 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 16:13.

Πρόβλεψη

Η απόδοση και των δύο ομάδων στο τουρνουά είναι περίπου ίδια, αλλά στην πραγματικότητα η Γιουβέντους είναι πολύ πιο δυνατή από τη Φιορεντίνα. Πιστεύω ότι με την ενεργή υποστήριξη των κερκίδων τους, οι Τορίνιοι θα επιστρέψουν θριαμβευτικά στον δρόμο των νικών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *