The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Τορίνο: πρόβλεψη για τον αγώνα

007-Juventus-Torino-03.05

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Γιουβέντους, Τορίνο

Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Παρασκευή το βράδυ, 3 Μαΐου, ο 35ος γύρος της Σέριε Α’ ξεκινά στην Ιταλία, ο οποίος θα ανοίξει με το ντέρμπι του Τορίνο, όπου η Γιουβέντους θα φιλοξενεί στο γήπεδό της τη Τορίνο. Είναι ομάδες διαφορετικών επιπέδων, αλλά οι γηπεδούχοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Γι’ αυτό σας προτείνουμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους εναντίον Τορίνο.

Ήδη πρωταθλητές, η σεζόν έχει τελειώσει

Αυτή τη στιγμή η Γιουβέντους είναι ήδη η πρωταθλήτρια της Ιταλίας, επειδή η ομάδα κέρδισε το πρωτάθλημα πρόωρα ακόμα μετά τον 33ο γύρο. Και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η «Γηραιά Κυρία» έχει ήδη σταματήσει να παίζει εδώ και πολύ καιρό, αλλά στον 33ο γύρο μπροστά στους οπαδούς της «θυμήθηκε πώς να παίξει» και νίκησε τη Φιορεντίνα με σκορ 1:0. Αυτή είναι η μόνη νίκη των Τορίνιων για τους τελευταίους πέντε αγώνες. Ακόμη και το περασμένο Σαββατοκύριακο η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν κατάφερε να νικήσει την Ίντερ, παίζοντας ως εκ θαύματος ισοπαλία (1:1). Και γενικώς τώρα στη Γιουβέντους δεν παίζει η βάση…

Οι Τορίνιοι επιτέλους πήραν φόρα

Ταυτόχρονα η Τουρίνο με τρόπο ανεξήγητο ανέβηκε στην 6η θέση της Σέριε Α’, αν και τη μισή σεζόν η ομάδα πέρασε με την ιδιότητα της μεσαίας. Αλλά τώρα τα πράγματα της ενδεκάδας του Walter Mudzarri έχουν καλυτερέψει, μόνο μία ήττα (2:3 επί της Μπολόνια) στους τελευταίους 14 αγώνες. Και στους τελευταίους τέσσερις αγώνες οι Τορίνιοι έχασαν μόνο μία φορά (ενώ σκόραραν 4 γκολ). Βεβαία εκτός έδρας οι «ταύροι» δεν διακρίνονται από την υψηλή απόδοση (κυρίως 0 ή 1 γκολ), αλλά οι ίδιοι δεν χάνουν. Στην τρέχουσα σεζόν η Τορίνο έχασε εκτός έδρας μόνο μία φορά με σκορ 3:2 από τη Ρόμα.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους είναι ειλικρινά πιο ισχυρή από τη Τορίνο, αλλά είναι καλύτερα να στοιχηματίσετε στους φιλοξενούμενους. Απλώς τώρα η «Γηραιά Κυρία» δεν χρειάζεται τίποτα, καθώς και δεν αξίζει να περιμένετε τη βάση στο γήπεδο. Ταυτόχρονα οι «ταύροι» πήραν φόρα και παίζουν άριστα στην άμυνα, επίσης χρειάζονται τους βαθμούς πολύ. Έτσι σε αυτό το συγκεκριμένο ντέρμπι του Τορίνο είναι προτιμότερο να στοιχηματίσετε στους φιλοξενούμενους, αλλά με αντασφάλιση… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Τορίνο με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,41.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *