The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Τορίνο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Торино-18.02

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Γιουβέντους

Το κεντρικό ποδοσφαιρικό γεγονός της Παρασκευής θα είναι το ντέρμπι Γιουβέντους – Τορίνο  η πρόγνωση για τον αγώνα των βασικών αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί της ιστοσελίδας μας.

Η Γιούβε προσπαθεί να κρατηθεί στην τετράδα

Η Γιουβέντους δείχνει ξεκάθαρη πρόοδο, καθώς πολλοί περίμεναν πλήρη αποτυχία, μετά το κακό ξεκίνημα της σεζόν και τα εξωτερικά προβλήματα του συλλόγου. Στην κανονική διάρκεια, η ομάδα είναι αήττητη σε 15 συνεχόμενους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Στον τελευταίο γύρο έγινε μια σημαντική μάχη με τον άμεσο ανταγωνιστή της την Αταλάντα εκτός έδρας, η Γιούβε κατάφερε να σωθεί από την ήττα μόνο στην παράταση 1:1. Η ομάδα του Αλέγκρι είναι τέταρτη στη Serie A, οι Μπεργκαμάσκοι βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω με ένα παιχνίδι στο χέρι. Την επόμενη εβδομάδα ο σύλλογος περιμένει εκτός έδρας μάχη με τη Βιγιαρεάλ στους 16 του Champions League. Τέσσερις παίκτες θα μείνουν εκτός γηπέδου λόγω τραυματισμών.

Κακός Φεβρουάριος για τους «ταύρους»

Η Τορίνο είναι ένας τυπικός δυνατός μεσαίος σύλλογος στο ιταλικό πρωτάθλημα, αυτή τη σεζόν δεν θα αγωνιστεί για τη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, δεν υπάρχει αρκετή σταθερότητα. Οι «ταύροι» είναι αυτή τη στιγμή δέκατοι στη Serie A. Η ομάδα βιώνει κακό Φεβρουάριο, δύο ματς και δύο ήττες, με τους δύο αντιπάλους να είναι πιο χαμηλοί στη βαθμολογία. Πρώτα η Τορίνο έχασε εκτός έδρας από την Ουντινέζε – 0:2, και τα δύο γκολ δέχθηκαν στην παράταση. Στον τελευταίο γύρο σημειώθηκε εντός έδρας ήττα από τη μέτρια Βενετία – 1:2. Οι «ταύροι» έχουν τρεις απώλειες προσωπικού πριν από το επερχόμενο ντέρμπι.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν μια πλούσια ιστορία αντιπαραθέσεων πρόσωπο με πρόσωπο, στον πρώτο γύρο όλα πήγαν στην ισοπαλία, αλλά η Γιουβέντους κατάφερε να αρπάξει νίκη στο 86ο λεπτό – 1:0.

Πρόβλεψη

Τα σενάρια των ντέρμπι είναι πάντα δύσκολο να προβλεφθούν καθώς ομάδες μπαίνουν στο γήπεδο με τρελή συμπεριφορά, ειδικά σύλλογοι όπως η Τορίνο που θέλουν να κερδίσουν βαθμούς από τους γείτονές τους. Η Γιούβε είναι συνήθως το φαβορί, αλλά δεν ήταν ποτέ εύκολη υπόθεση να νικήσουν τους «ταύρους». Θα ποντάρουμε εδώ στην επιτυχία της «Γηραιάς Κυρίας» με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *