The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Τορίνο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Аталанта-11.07b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020, 6:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Allianz Stadium

Όπως και σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα, η Σέριε A έχει επίσης ενδιαφέροντα ντέρμπι. Αυτή τη φορά προτείνουμε τη δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους – Τορίνο, που θα διεξαχθεί στις 4 Ιουλίου. Θα μπορέσουν οι γείτονες να δημιουργήσουν προβλήματα για την Γηραιά Κυρία;

Η Γιούβε πλησιάζει στον τίτλο

Η Γιουβέντους κάνει μια μικτή εντύπωση αυτή τη σεζόν. Από τη μία πλευρά, ο σύλλογος ηγείται το πρωτάθλημα με περιθώριο 4 πόντων. Αλλά το παιχνίδι της ενδεκάδας του Maurizio Sarri δεν είναι εκπληκτικό. Η Γιοέβ έχασε τον Τελικό του Κυπέλλου από τη Νάπολι, κάτι που ήταν αναμενόμενο. Το περιθώριο ασφάλειας είναι αρκετό για να αντιμετωπίσει τις μεσαίες ομάδες της Σειράς Α, όταν όμως πρόκειται για σοβαρές ομάδες, προκύπτουν προβλήματα. Ακόμα κι αν ο σύλλογος κερδίσει ένα άλλο Scudetto, απλά θα το θεωρήσει δεδομένο, η Γιουβέντους δεν είναι ικανή για κάτι περισσότερα σήμερα, αυτό φαίνεται από το παιχνίδι. Μετά την καραντίνα η ομάδα κέρδισε και τους τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα, αλλά δεν υπήρχαν σοβαροί αντίπαλοι εκεί.

Η Τορίνο πρέπει να σκεφτεί την ασφάλεια

Αυτή τη σεζόν η Τορίνο κατάφερε κιόλας να παίξει στο Europa League, αλλά έχασε στους τελικούς του προκριματικού, ο σύλλογος ήταν άτυχος με την κλήρωση, καθώς έπεσε στην δυνατή Γουλβερχάμπτον. Η σεζόν δεν πήγε καλά και στη Σέριε A, μετά από 29 γύρους – μόνο 15η θέση στην κατάταξη. Η διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού αποτελεί 6 βαθμούς, κάτι που κάνει να σκεφτούν την ασφάλεια. Σε τέσσερις αγώνες μετά την καραντίνα οι «ταύροι» σημείωσαν μόνο 4 βαθμούς. Τους δύο τελευταίους αγώνες η Τορίνο έχασε από την Κάλιαρι 2:4 και τη Λάτσιο 1:2. Σε αυτήν τη φόρμα η ομάδα απλά θα δυσκολευτεί να αντιμετωπίσει το βασικό αντίπαλο.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Γιούβε κυριαρχεί στο ντέρμπι του Τορίνο, η Τορίνο δεν μπορεί πλέον να νικήσει τους γείτονές της για 5 χρόνια. Οι αγώνες είναι κυρίως τεταμένοι, στον πρώτο γύρο ο Κριστιάνο και η παρέα του κέρδισαν 1:0, το ίδιο έληξαν 3 από τις 4 τελευταίες συναντήσεις.

Πρόβλεψη

Περιμένουμε έναν άλλο δύσκολο αγώνα, στον οποίο η Τορίνο θα προσπαθήσει να συγκρατήσει τον αντίπαλό της και όχι να παίξει το ποδόσφαιρό του. Η Γιουβέντους είναι το προφανές φαβορί, αλλά μην πιστεύετε τυφλά τις αποδόσεις. Δεν θα είναι τόσο εύκολο να σπάσει την άμυνα του αντιπάλου. Ποντάρουμε εδώ στο σύνολο είναι κάτω από 3 γκολ, το ντέρμπι του Τορίνο σπάνια χαρίζει πολλά γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *