The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Τζένοα: προγνωστικά για στοίχημα

Ювентус-Дженоа-05.12

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιουβέντους

Το πρόγραμμα της δέκατης έκτης αγωνιστικής της Serie A θα συνεχιστεί στο Τορίνο, όπου η τοπική Γιουβέντους θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της Τζένοα. Γιουβέντους

Παρά την υψηλή θέση της, η Γιουβέντους καταλαμβάνει μόνο την έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 20:16. Σημειώνω ότι τον περασμένο μήνα η «Γηραιά Κυρία» κέρδισε τη Φιορεντίνα 1:0, τη Λάτσιο 2:0 και τη Σαλερνιτάνα 2:0, καθώς ηττήθηκε από τη Βερόνα (1:2) και την Αταλάντα (0:1).

Τζένοα

Υπό την ηγεσία του Σεφτσένκο η Τζένοα απέτυχε τρία συνεχόμενα παιχνίδια με τη Ρόμα (0:2), την Ουντινέζε (0:0) και τη Μίλαν (0:3), γι’ αυτό έπεσε στη δέκατη όγδοη θέση με 10 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 17:29. Γενικώς σε δεκαπέντε γύρους οι Griffins κέρδισαν μόνο μία νίκη με επτά ισοπαλίες και επτά ήττες.

Πρόβλεψη

Πιστεύω ότι ακόμη και σε κατάσταση κρίσης, η Γιουβέντους μπορεί εύκολα να αντεπεξέλθει στη Τζένοα, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση αναδιάρθρωσης. Οι πολίτες του Τορίνο δρουν πολύ πραγματικά, οπότε δεν θα δούμε πάρα πολλά γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Γιουβέντους και το σύνολο είναι κάτω από 4,5 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *